Οτι ζητήσεις από την Cherie Noel δεν θα σου πει ποτέ το όχι.
Ζουμερές καμπύλες που δεν θα σου πουν ποτέ το όχι (video)
02/11/2023
Η Diane Kruger γυμνή σε σκηνές σεξ.
Η Diane Kruger σε σκηνές σεξ στο «Tout Nous Separe» (video)
04/11/2023
Οτι ζητήσεις από την Cherie Noel δεν θα σου πει ποτέ το όχι.
Ζουμερές καμπύλες που δεν θα σου πουν ποτέ το όχι (video)
02/11/2023
Η Diane Kruger γυμνή σε σκηνές σεξ.
Η Diane Kruger σε σκηνές σεξ στο «Tout Nous Separe» (video)
04/11/2023

«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα με τις βυζάρες μου» (video)

Είμαι εγώ γυναίκα φίνα σου λέει η Rebekah Cotton.

Τρέξε, σου λέει μάγκα, να ρωτήσεις, να σου πουν ποια είμαι εγώ. Θα δεις πως όλοι θα σου πουν ότι: Είμαι εγώ γυναίκα φίνα!
Βεβαίως και ντερμπεντέρισσα. Λεβέντρα. Εξω καρδιά. Σπαθί εξήγηση. Για να ξέρεις με ποιαν έχεις να κάνεις. Αν αντέχεις να είσαι με μια γυναίκα που δεν τη συγκινούν οι αγάπες και το μόνο που θέλει είναι να καλοπερνάει.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να αφοσιωθεί σε ένα αρσενικό. Δεν είναι μόνο ότι είναι μια απίστευτη κορμάρα η Rebekah Cotton. Είναι και ο τρόπος που μεγάλωσε. Αλήτικη (με την καλή έννοια) ζωή, από το πρωί μέχρι το βράδυ στην παραλία.
Είναι, λοιπόν, ποτέ δυνατόν να βρεθεί αρσενικό να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Οχι. Η Αυστραλέζα από το Σίδνεϊ είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Εργαζόταν ως σερβιτόρα και ήταν περιζήτητη.
Ωσπου στα είκοσι ένα της χρόνια, το 2015, την είδε μια από τις φωτογράφους του PLAYBOY και της πρότεινε να γίνει γυμνό μοντέλο. Ενας άλλος δρόμος ανοίχτηκε στη ζωή της. Ηρθε η δόξα, η καταξίωση και περισσότερα μπικικίνια.

Είμαι εγώ γυναίκα φίνα και κορμάρα

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείχνει το κορμί της γυμνό. Ξέρει πως είναι φίνο. Πως όταν το βλέπουν τα αρσενικά, θα το τρώνε, θα το ρουφάνε με τα μάτια. Αυτό, όπως λέει, την κολακεύει και την φτιάχνει κι’ όλας.
Βγάζει το πάνω μέρος του μπικίνι και χύνονται έξω τα μυτερά βυζιά του. Κρέμονται μεγάλα στον κόρφο του, με ωραίες, ανοιχτόχρωμες ρώγες. Οταν δε, βγάζει και το κάτω, αποκαλύπτεται ο ξυρισμένος της… θάμνος.
Ανοίγει και τα μπούτια της για να φανούν τα δυο «καυτά» χειλάκια που βρίσκονται ανάμεσά τους. Οταν δε, γυρνάει από πίσω, βλέπεις έναν ολοστρόγγυλο κώλο. Είναι λαχταριστά τα καπούλια της.
Ονειρό της ήταν να κερδίσει τη λοταρία και να ζήσει μια ξένοιαστη, ανέμελη ζωή. Ισως και να τα κατάφερε, καθώς από το 2017, εξαφανίστηκε. Που να βρεις ένα τέτοιο θηλυκό που να σου λέει: Είμαι εγώ γυναίκα φίνα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *