Κώστας Γκουσγκούνης: Σκηνές από το Σεξ 13 Μποφόρ (video)
09/05/2022
Θα εκραγείς μέσα από τις φλόγες του κορμιού της (video)
11/05/2022
Κώστας Γκουσγκούνης: Σκηνές από το Σεξ 13 Μποφόρ (video)
09/05/2022
Θα εκραγείς μέσα από τις φλόγες του κορμιού της (video)
11/05/2022

Μια ζωή την έχουμε και τη γλεντάμε με Titty Drop (video)

Ρίξε σε όλα μια μούντζα. Και στην ακρίβεια και στο ρεύμα και σε ότι σε μιζεριάζει και σε τρώει σαν σαράκι. Καθόσον… Μια ζωή την έχουμε!
Πρέπει, λοιπόν, να τη γλεντήσουμε! Με τα άτιμα τα θηλυκά, που θέλουν να ανάβουν φωτιές στο πέρασμά τους. Που η μόνη τους έγνοια είναι το πώς θα σκανδαλίσουν τα αρσενικά.
Πως θα τα αναστατώσουν. Που ανεβάζουν στη globoσφαιρα βιντεάκια στα οποία ξεγυμνώνουν τα βυζιά τους και φτιάχνονται απίστευτα. Καθόσον σκέφτονται πως χιλιάδες πεινασμένα μάτια θα τα δουν.
Πως χιλιάδες σερνικά θα ερεθίζονται, θα φαντασιώνονται τι θα μπορούσαν να κάνουν με τα βυζιά τους. Είναι πολύ πρόστυχα και τα 14 θηλυκά, που έχουμε σήμερα εδώ και μας δείχνουν τις ικανότητές τους στο Titty Drop.
Σηκώνουν μπλούζες και σουτιέν. Ξεκουμπώνουν πουκάμισα και ρόμπες. Βγάζουν έξω τα βυζιά τους, τα σφίγγουν, τα ζουλάνε, τα τσιμπάνε, τα κουνάνε, τα ρουφάνε. Και γίνονται… πύρκαυλα τα αρσενικά.

Μια ζωή την έχουμε και θα βλέπουμε βυζιά

Ολα τα θηλυκά θα τα δούμε. Αν είναι δε, κάποιο που μας αρέσει πολύ, θα το δούμε ξανά και ξανά. Τι δηλαδή; Θα φοβηθούμε μην μας πουν λιγούρια; Μα το ξέρουμε από μόνοι μας. Λιγούρια είμαστε!
Οσο χορτάτος και αν είσαι, είναι ποτέ δυνατόν να σου δείξει μια γυναίκα τα βυζιά της και να μην τρελαθείς; Να σηκώσει τη φούστα της και να σου δείξει τον κώλο της, να σου δείξει τον… θάμνο της και να μην πάθεις ταραχή;
Τι λέμε τώρα… Τα γουστάρουμε αυτά τα θηλυκά. Τα προκλητικά, τα αισθησιακά. Που τα πετάνε όλα και ξεχύνονται τα βυζιά τους έξω. Που ξεγυμνώνουν τα κορμιά τους και σου λένε «μην σταματάς να μας τρως με τα μάτια».
Ε! Λοιπόν, εμείς, θα τα βλέπουμε να λικνίζονται ανέμελα μπρος στα μάτια μας και θα ταραζόμαστε συθέμελα. Καθόσον, μια ζωή την έχουμε και αν δεν τη γλεντήσουμε με βυζάρες, πως αλλιώς θα τη βγάλουμε;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *