Είμαι εγώ γυναίκα φίνα σου λέει η Rebekah Cotton.
«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα με τις βυζάρες μου» (video)
04/11/2023
Παχουλούτσικο σαν αφράτο κέικ είναι η Larissa Linn.
Κορμί με καμπύλες σαν αφράτο κέικ (video)
04/11/2023
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα σου λέει η Rebekah Cotton.
«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα με τις βυζάρες μου» (video)
04/11/2023
Παχουλούτσικο σαν αφράτο κέικ είναι η Larissa Linn.
Κορμί με καμπύλες σαν αφράτο κέικ (video)
04/11/2023

Η Diane Kruger σε σκηνές σεξ στο «Tout Nous Separe» (video)

Η Diane Kruger γυμνή σε σκηνές σεξ.

Στην ταινία «Tout Nous Separe» η οποία κυκλοφόρησε το 2017 πρωταγωνίστησε σε μία καυτή σκηνή σεξ η Diane Kruger.
Η Γερμανίδα υποδύεται την κόρη της Catherine Deneuve, η οποία προσπαθεί να τη σώσει από μία καταστροφική σχέση. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Thierry Klifa. Ηταν η έκτη από τις οκτώ ταινίες που έχει σκηνοθετήσει.
Στην σκηνή στην οποία η ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή, κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της. Μας έδειξε τα στήθια της ολόγυμνα, τις ρώγες της και τον πισινό της. Τότε η Diane ήταν σαράντα ενός χρονών.
Η ηθοποιός έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο ως χορεύτρια σε πολύ μικρή ηλικία. Τραυματίστηκε, όμως, όταν ήταν ακόμη έφηβη και αναγκάστηκε να σταματήσει.
Επόμενος σταθμός της ήταν το Παρίσι. Είχε αποφασίσει να γίνει μοντέλο και πήγε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Εκεί κέρδισε το διαγωνισμό του πρακτορείου μοντέλων Elite, «Look of the Year» το 1992, σε ηλικία 15 ετών.

Η Diane Kruger στο Χόλιγουντ

Παράλληλα της κέντρισε το ενδιαφέρον η υποκριτική. Αρχισε μαθήματα στη δραματική σχολή Cours Florent. Κατά τη φοίτηση της κέρδισε το βραβείο "Classe Libre" ως η καλύτερη ηθοποιός στο έτος της.
Ο δρόμος για τη μεγάλη οθόνη είχε ανοίξει πλέον. Εκανε την εμφάνισή της σε μερικές γαλλικές παραγωγές. Αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της για μια μεγάλη καριέρα και πήγε στο Χόλιγουντ.
Οι προτάσεις δεν άργησαν να έρθουν και εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες. Ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος της μέχρι στιγμής, ήταν αυτός της ωραίας Ελένης που υποδύθηκε στην ιστορική περιπέτεια του Γούλφγκανγκ Πίτερσεν, «Τροία», το 2004.
Για τις ανάγκες της ταινίας, πήρε οκτώ κιλά παραπάνω, καθώς ο σκηνοθέτης την ήθελε πιο πληθωρική από το φυσικό της. Εχει κάνει κι’ άλλες «θυσίες» όμως. Εμαθε Ρώσικα για τις ανάγκες της ταινίας Les Brigades du Tigre.
Σήμερα ζει στο Παρίσι και περιμένει την επόμενη πρόταση. Κατά καιρούς έχει συμπεριληφθεί σε λίστες περιοδικών για τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Να δούμε τη Diane Kruger.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *