Καλό μήνα με ένα βιτσιόζικο, μουσκεμένο θηλυκό (video)
02/09/2022
Η Kate Winslet σε σκηνές σεξ στην ταινία «Jude» (video)
05/09/2022
Καλό μήνα με ένα βιτσιόζικο, μουσκεμένο θηλυκό (video)
02/09/2022
Η Kate Winslet σε σκηνές σεξ στην ταινία «Jude» (video)
05/09/2022

«Καυτή» μοντέλα σε αγγίζει και παθαίνεις… έγκαυμα 1ου βαθμού

Ετσι το θέλεις το θηλυκό. Εκείνο που θα το ξαπλώσεις. Αισθησιακό, φλογερό. Να σε αγγίζει και να παθαίνεις… έγκαυμα 1ου βαθμού.
Τι σημασία έχει που είναι αδύνατο; Που δεν βρίσκεις ίχνος περιττής σάρκας πάνω του; Δεν φτάνει που ξεχειλίζει ο πόθος από μέσα του; Είναι φωτιά. Είναι πυρκαγιά. Μια ματιά σου ρίχνει και λιώνεις σαν το κεράκι.
Είναι η Gala Hopner. Μένει μόνιμα στο Παρίσι, αλλά κατάγεται από τη Ρωσία. Την ανακάλυψε ο καλλιτέχνης JF Julian, ο οποίος την έγδυσε και φωτογράφισε το κορμί της πόντο – πόντο.
Ερωτικές πόζες έως και πρόστυχες από ένα μοντέλο στο οποίο ξεχειλίζει η λαγνεία. Στο κρεβάτι, στο σαλόνι, στο μπάνιο. Ολα τα λεφτά η φωτό με το νερό να κυλάει στα μισάνοιχτα χείλια του. Το αλογόκριτο σπέρμα.
Εκτός από μοντέλο, η 26χρονη είναι και φωτογράφος. Ξέρει, λοιπόν, πώς να στήνεται μπροστά στην κάμερα και να βγάζει όλο τον ερωτισμό, που θέλει να απεικονίσει ο εκάστοτε καλλιτέχνης.

Το παίρνεις αγκαλιά και παθαίνεις… έγκαυμα 1ου βαθμού

Οπως λέει η ίδια, στις φωτογραφίσεις ποζάρει ενστικτωδώς. Δεν προσποιείται. Προσπαθεί και τις περισσότερες φορές το πετυχαίνει, να αποθεώνει τη γυναίκα, την ομορφιά και το γυμνό. Εχει κάνει μαθήματα υποκριτικής και θέλει να παίξει στο σινεμά.
Το κορμί της είναι πολύ αδύνατο, ιδανικό για πασαρέλα, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για τα γυμνά. Είναι ευδιάκριτα τα κόκαλα στον θώρακα, στα πλευρά και στις λαγόνες της. Ειδικά όταν τεντώνεται.
Τα μικρά στήθια της, ίσα – ίσα που μπορείς να τα χουφτώσεις. Είναι όρθια στον κόρφο της και έχουν ενδιαφέρον οι στρογγυλές, σκληρές ρώγες της. Τελείως επίπεδη η κοιλιά της, το όνειρο εκατομμυρίων θηλυκών.
Καπούλια μικρά και στρογγυλά. Σχηματίζουν έναν τραγανό πισινό, σφιχτό, που θέλεις να τον δαγκώσεις. Οσο για τον… θάμνο του; Τριμαρισμένος, πανέμορφος, θέλεις να χαϊδέψεις τις κατάμαυρες τριχούλες του.
Απίθανα πόδια, είτε με ψηλοτάκουνα, είτε γυμνά. Ετσι όπως τα ανοίγει ή τα σφίγγει μεταξύ τους, δίνει στη φωτογράφιση μια φετιχιστική ατμόσφαιρα. Και νομίζεις, πως αν ακουμπήσεις πάνω του, θα πάθεις… έγκαυμα 1ου βαθμού.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *