Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου.
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου στο Maxim
14/01/2024
Angelie Dolly: Τι βγάζει η Αγία Πετρούπολη.
Από την Αγία Πετρούπολη ένα κολασμένο κορμί (video)
15/01/2024
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου.
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου στο Maxim
14/01/2024
Angelie Dolly: Τι βγάζει η Αγία Πετρούπολη.
Από την Αγία Πετρούπολη ένα κολασμένο κορμί (video)
15/01/2024

Η Madonna ολόγυμνη και hairy στα 20 χρόνια της

Η Madonna απόλυτα αισθησιακή.

Το 1979 έγινε μια φωτογράφιση, η οποία πλέον θεωρείται ιστορική. Ποιο ήταν το μοντέλο που πόζαρε γυμνό; Η Madonna!
Ο Αμερικάνος διάσημος φωτογράφος, Lee Friedlander, βάζει μία αγγελία στις εφημερίδες αναζητώντας μοντέλα. Ηθελε να επιλέξει πιο θα ποζάρει στη γυμνή φωτογράφιση που θα έκανε. Πολλές κοπέλες παρουσιάστηκαν.
Ομως, ο Lee επέλεξε για τη φωτογράφιση (η οποία έγινε στο στούντιό του) μια εικοσάχρονη με καστανά μαλλιά. Η νεαρή γυναίκα που φωτογράφησε, δεν ήταν άλλη από τη μετέπειτα βασίλισσα της ποπ, Madonna!
Τότε η τραγουδίστρια ήταν απλά μια χορεύτρια, που γδύθηκε και στάθηκε μπροστά στο φακό, θέλοντας να βγάλει κάποια χρήματα. Καθώς έπαιρνε μικρό μεροκάματο. Τα χρήματα που έβγαλε από τη φωτογράφιση, ήταν είκοσι πέντε δολάρια.
Πρόκειται για μία ξεχωριστή σειρά φωτογραφιών, χωρίς glamour και στυλιστικά στοιχεία. Είναι ασπρόμαυρες εικόνες, με κοντινά πλάνα, γεμάτες νατουραλιστικό ύφος, ενώ οι περισσότερες είναι αρκετά προκλητικές.

Η Madonna απόλυτα αισθησιακή

Οπως επίσης και απόλυτα αισθησιακές. Η μετέπειτα ντίβα έχει ερωτικό ύφος και φαίνεται να απολαμβάνει να δείχνει τα σφριγηλά βυζιά της, τον αξύριστο… θάμνο της, τις τριχωτές μασχάλες της και τον κώλο της που είναι στρογγυλός σαν ροδάκινο.
Ο Friedlander θυμάται πως η κοπέλα ήταν πολύ συνεργάσιμη. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανταποκρινόταν αμέσως σε ότι της ζητούσε. Από τις στάσεις που ήθελε, μέχρι τις εκφράσεις του προσώπου της.
Επίσης θυμάται πως είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κάποια χρόνια αργότερα, είχε πει πως η κοπέλα του είχε εξομολογηθεί, πως είχε όνειρο, όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της, να κάνει καριέρα στη μουσική.
Λίγα χρόνια μετά, το 1985 όταν η Madonna ήταν ήδη διάσημη, το Playboy δημοσιοποίησε κάποιες από εκείνες τις φωτογραφίες, στο τεύχος του Σεπτεμβρίου. Εγινε πανικός. Το περιοδικό ξεπούλησε, κυριολεκτικά.
Αργότερα, ύστερα από τρεις δεκαετίες, ο οίκος Christies έβγαλε σε δημοπρασία μία από αυτές τις φωτογραφίες. Οι υπεύθυνοι του οίκου, περίμεναν πως η τιμή της εικόνας, θα έφτανε κοντά στα 15.000 δολάρια. Τελικά η τιμή της φωτογραφίας έφτασε τα 37.500 δολάρια! Βασίλισσα βλέπεις ήταν αυτή. Η Madonna.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *