Angelie Dolly: Τι βγάζει η Αγία Πετρούπολη.
Από την Αγία Πετρούπολη ένα κολασμένο κορμί (video)
15/01/2024
Ετοιμάσου για wet pussy games με τη Sasha P.
Ωρα για wet pussy games από ένα μουσκεμένο θηλυκό (video)
16/01/2024
Angelie Dolly: Τι βγάζει η Αγία Πετρούπολη.
Από την Αγία Πετρούπολη ένα κολασμένο κορμί (video)
15/01/2024
Ετοιμάσου για wet pussy games με τη Sasha P.
Ωρα για wet pussy games από ένα μουσκεμένο θηλυκό (video)
16/01/2024

Η Heidi Klum γυμνόστηθη στον Αγιο Βαρθολομαίο

Η Heidi Klum γυμνόστηθη και σούπερ σέξι

Τη ζεστασιά του καυτού ήλιου του Αγίου Βαρθολομαίου επέλεξε για τις ημέρες των γιορτών, η φασιονίστα Heidi Klum.
Η Γερμανίδα απολαμβάνει τις διακοπές της στις παραλίες του γαλλικού νησιού της Καραϊβικής και παράλληλα ανάβει φωτιές στους θαυμαστές της. Καθόσον ανεβάζει γυμνόστηθες φωτογραφίες στην ακροθαλασσιά.
Ακριβώς αυτές θα δούμε εδώ, οι οποίες τραβήχτηκαν μια μέρα πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο νησί κάνει διακοπές με τον 34χρονο σύζυγό της Tom Kaulitz, ο οποίος είναι μέλος του γερμανικού ροκ συγκροτήματος Tokio Hotel.
Αλλά γιατί το μοντέλο μοιράστηκε τις φωτογραφίες αυτές; Μα για να σκάσουν οι οχτροί του. Θέλησε να δείξει ότι στα 50 της χρόνια, βάζει κάτω πολλές νεότερες συναδέλφους της, με τη σούπερ κορμάρα της.
Τι μας έδειξε λοιπόν; Φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι και είδαμε τον πισινό της (συγκεκριμένα τα καπούλια της). Οπως και τα αξιοχούφτωτα στήθια της, με τις στρογγυλές ρώγες. Οι φωτογραφίες γέμισαν τα πρωτοσέλιδα.

Η Heidi Klum γυμνόστηθη και σούπερ σέξι

Η Heidi φορούσε ως αξεσουάρ βραχιόλια και ένα μακρύ μενταγιόν από πέρλες. Ενώ για το μπάνιο της, είχε συντροφιά ένα σωσίβιο κουλούρα, με ένα μεγάλο ζευγάρι φουσκωτά κέρατα (Λέτε να ήταν μήνυμα στον σύζυγό της;).
Επίσης η Heidi μπήκε στο Instagram της και ανέβασε βιντεάκια με τον Tom να τη φιλάει και ένα άλλο στο οποίο παρακολουθεί το τόπλες κολύμπι της. «Λατρεύω να περνάω χρόνο μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Οσο για το πώς κρατάει τη σιλουέτα της, πριν από λίγο καιρό, είχε πει στο Entertainment Tonight πως τρώει ένα πρωινό με χαμηλά λιπαρά, με αυγά ποσέ, βρασμένα σε ζεστό ζωμό κοτόπουλου.
Παράλληλα, είχε αποκαλύψει για τη διατροφή της πως: «Κάνω τρία μεγάλα γεύματα την ημέρα αλλά το τελευταίο το παίρνω στις 6 το απόγευμα. Πρέπει να έχω χρόνο να χωνέψω γιατί αυτό κάνει καλό στο σώμα μου».
Η Heidi και ο Tom παντρεύτηκαν το 2019, πέντε χρόνια μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον προηγούμενο σύζυγό της. Να δούμε τη γυμνόστηθη Heidi Klum.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *