ChanellRose: Μια άτακτη καθηγήτρια με ταλέντο στις πίπες.
Μια άτακτη καθηγήτρια σου παραδίδει ιδιαίτερα (video)
11/01/2024
RihanaAstrally: Μια squirter και πιάσαμε την καλή.
Την πιάσαμε την καλή με το θηλυκό που καταβρέχει! (video)
12/01/2024
ChanellRose: Μια άτακτη καθηγήτρια με ταλέντο στις πίπες.
Μια άτακτη καθηγήτρια σου παραδίδει ιδιαίτερα (video)
11/01/2024
RihanaAstrally: Μια squirter και πιάσαμε την καλή.
Την πιάσαμε την καλή με το θηλυκό που καταβρέχει! (video)
12/01/2024

Μια ζωή την έχουμε και με λαγνεία θα την περάσουμε (video)

Irina Lozovaya: Μια ζωή την έχουμε και λάγνοι θα πεθάνουμε.

Αμαρτωλοί θα πεθάνουμε. Δεν τη γλυτώνουμε την κόλαση. Δεν προλαβαίνουμε σου λέω ρε παιδί μου. Αφού: Μια ζωή την έχουμε.
Διότι όλοι με κάποιο από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα έχουμε πάθος. Οι περισσότεροι δε, από εμάς, θα καταλήξουμε στα καζάνια του Βελζεβούλη, παρασυρμένοι από τη λαγνεία. Α, ρε Πάπα Γρηγόρη, τι μας έκανες με την έμπνευσή σου!
Αυτά μας κάνουν οι Πάπες κι’ εμείς τους προσκυνάμε κι’ όλας. Τι περίμεναν δηλαδή; Ο άνθρωπος είναι φιλήδονος. Εχει αχαλίνωτη σεξουαλική επιθυμία. Τον διακατέχει η διαρκής σεξουαλική όρεξη, ο ηδονισμός, ο πόθος, η επιθυμία.
Είναι δε πολλές οι φορές που ρέπει προς την ακολασία. Ο λάγνος, ως άνθρωπος, ενισχύει τη φαντασία του με σενάρια και καταστάσεις πλούσιες σε σεξουαλικές εμπειρίες, που τον κάνουν να βγαίνει έξω από τα όρια. Δεν μπορεί να κατανικήσει τα ζωώδη ένστικτά του.

Μια ζωή την έχουμε και λάγνοι θα πεθάνουμε

Πως θα μπορούσες να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς προς την ακολασία, όταν βλέπεις γύρω σου να κυκλοφορούν θηλυκά σαν την Irina Lozovaya; Το φοβερό κορμί, που έχει το μοντέλο από την Ουκρανία; Η λαγνεία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.
Γι’ αυτό λοιπόν, για να μην καταλήξουμε να μας βασανίζουν οι δαιμόνοι του κάτω κόσμου, μία λύση υπάρχει. Να μαζευτούν όλα τα δόγματα της εκκλησίας και επειγόντως να συγκαλέσουν μια οικουμενική σύνοδο.
Στην οποία δεν θα απαγορεύσουν στα θηλυκά να γίνονται ξεδιάντροπα ή αισθησιακά. Δεν θα τους φορέσουν μπούρκες. Αλλά θα πάρουν μια γενναία απόφαση. Να βγει η λαγνεία από τη λίστα με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.
Ετσι μόνο θα σωθούμε. Διότι πως θα αντισταθείς να μην αμαρτήσεις με ένα κορμί με μεγάλα, στητά, στρογγυλά στήθια; Πως θα κρατηθείς όταν μπροστά σου θα έχει στηθεί ένας τόσο λαχταριστός πισινός; Σε αυτά τα μεστωμένα μπουτάκια;
Αντε να γυρίσεις το βλέμμα και να φας με τα μάτια αυτόν τον τριχωτό και ζεστό… θάμνο. Δεν γίνεται. Μόνο η άφεση αμαρτιών μας σώζει καθόσον, όπως λέει και το τραγούδι: Μια ζωή την έχουμε.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *