Η Γερμανίδα Taesh με τα τατουάζ στα δάχτυλα.
Γερμανίδα με τατουάζ στα δάχτυλα ολόγυμνη στο δάσος
31/10/2023
Ωχ αμάν, τη χάνουμε τη Shroedingerzkat.
Ωχ αμάν, χάνουμε τις σοροπάτες βυζάρες (video)
01/11/2023
Η Γερμανίδα Taesh με τα τατουάζ στα δάχτυλα.
Γερμανίδα με τατουάζ στα δάχτυλα ολόγυμνη στο δάσος
31/10/2023
Ωχ αμάν, τη χάνουμε τη Shroedingerzkat.
Ωχ αμάν, χάνουμε τις σοροπάτες βυζάρες (video)
01/11/2023

Ελάτε να τα πάρετε τα βυζιά μου και τα υγρά μου» (video)

«Ελάτε να τα πάρετε και να σας πάρω και εγώ», λέει η Anisyia.

Να ένα φλογερό θηλυκό που είναι από τη γειτονιά μας. Είναι ανοιχτό σε όλα και λέει: «Τι θέλετε από μένα; Ελάτε να τα πάρετε».
Κατ’ αρχήν να σου πω ποια είναι. Από τα Μπαλκάνια είναι η Anisyia (θα τη βρεις ΕΔΩ). Μένει στη Ρουμανία (ένα τσιγάρο δρόμος, δηλαδή) και είναι 34 χρονών. Είναι πολύ καλή επαγγελματίας webcam girl.
Αφού να φανταστείς, πρόσφατα έδωσε 1.500 δολάρια και αγόρασε μια sex machine, για να κάνει τα σόου της ακόμα πιο πικάντικα. Χώρια που έχει μια μεγάλη συλλογή από sex toys για να ικανοποιείται στην κάμερα όταν κάνει σόλο σεξ.
Μετά πρέπει να σου πω, πως είναι αθεράπευτα βιτσιόζα. Θέλει να αντιμετωπίζει τους άντρες ως σκλάβους. Απαιτεί να τη σέβονται και να την υπακούν. Δεν σηκώνει αντιρρήσεις και εννοείται πως οι εντολές της, πρέπει να εκτελούνται αμέσως.
Αλλά έχει και άλλα φετίχ. Λέει πως τρελαίνεται για το role play, της αρέσει να δίνει foot jobs και γουστάρει τρελά να καρφώνει στα καπούλια της butt plugs. Είναι squirter και της αρέσει να βλέπει να πίνουν τα υγρά της.

«Ελάτε να τα πάρετε και να σας πάρω και εγώ»

Είναι τρελή και παλαβή για τις πίπες, ενώ θέλει να σε παίρνει στο στόμα και να φτάνεις μέχρι τον λαιμό της! Γουστάρει τρομερά το BDSM (ξέρεις, δεσίματα, μαστίγια και τα τοιαύτα) και θεωρεί πως ο πόνος οδηγεί στην ηδονή.
Λατρεύει να της ζουλάνε δυνατά τα μεγάλα βυζιά της και να της τσιμπάνε τις σκληρές ρώγες της. Επίσης δεν θέλει να μένει άδειος ο τροφαντός, πεταχτός κώλος της και δεν λέει ποτέ όχι για σεξ από την πίσω πόρτα.
Το καλύτερό της στο σεξ το λέει η ίδια: «Θέλω να γλείφεις το μουνί μου και να χύνω δυνατά μέσα στο στόμα σου». Γι’ αυτό και το αγαπημένο της sex toy είναι ο Magic Wand, καθώς έχει την αίσθηση πως της φιλάνε και της γλείφουν την κλειτορίδα.
Θηλυκό για άλλα κόλπα, άγρια. Αλλά είπαμε: Εδώ είναι Μπαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Πως, όμως, να αντισταθείς σε ένα τέτοιο θηλυκό που λέει: «Τα πάντα όλα θα σας κάνω. Ελάτε να τα πάρετε».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *