«Ελάτε να τα πάρετε και να σας πάρω και εγώ», λέει η Anisyia.
Ελάτε να τα πάρετε τα βυζιά μου και τα υγρά μου» (video)
01/11/2023
Χαμηλά, χαμηλά θέλει το φιλί η Sophy Angel.
Θέλει να νιώσει το φιλί εκεί που καίγεται πολύ (video)
01/11/2023
«Ελάτε να τα πάρετε και να σας πάρω και εγώ», λέει η Anisyia.
Ελάτε να τα πάρετε τα βυζιά μου και τα υγρά μου» (video)
01/11/2023
Χαμηλά, χαμηλά θέλει το φιλί η Sophy Angel.
Θέλει να νιώσει το φιλί εκεί που καίγεται πολύ (video)
01/11/2023

Ωχ αμάν, χάνουμε τις σοροπάτες βυζάρες (video)

Ωχ αμάν, τη χάνουμε τη Shroedingerzkat.

Ρε ζημιές που μας κάνουν οι γειτόνισσες! Πάνω που τις βρίσκεις, ετοιμάζονται να σου πουν αντίο. Ωχ αμάν, τι πάθαμε.
Τέσσερα χρόνια, το θηλυκό της διπλανής πόρτας, ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Reddit. Για ένα διάστημα είχε εξαφανιστεί. Και μόλις επέστρεψε ανακοίνωσε πως ότι είδαμε, είδαμε δεν θα ανεβάζει πλέον άλλο υλικό.
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε βρήκε γκόμενο βαρύ που δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια. Είτε βρήκε τον άντρα που θα της βάλει στεφάνι. Οπότε με αυτά δεν παίζουμε και έτσι το χάνουμε το κορμί πατριώτη…
Και τι κορμί! Σπαθάτο. Λυγερό, αλλά προικισμένο στα σωστά σημεία. Πότε μας έβγαινε στο μελαχρινό και πότε στο ξανθό. Πότε με ξυρισμένο… θάμνο, πότε άφηνε λίγες τριχούλες πάνω από τα χειλάκια.
Και τι χειλάκια είναι αυτά που έχει ανάμεσα στα πόδια. Χειλάρες, μεγάλες και παχουλές. Είναι μεγάλο το πράμα του. Εχει αρκετό μήκος. Ακόμα και όταν κάθεται μπορείς να δεις τη σχισμούλα του.

Ωχ αμάν, τι μας κάνει το θηλυκό

Η Shroedingerzkat ξεκίνησε τον λογαριασμό της γιατί αυτό την έφτιαχνε. Το να δείχνει το κορμί της γυμνό. Να διαβάζει τα πρόστυχα σχόλια όσων την ακολουθούν και να μουσκεύει, να ερεθίζεται απίστευτα.
Τρελαίνεται όταν διαβάζει σχόλια για τα βυζιά της. Τι βυζάρες είναι αυτές… Μεγάλες, σοροπάτες. Είναι απολύτως φυσικές και στέκονται ολόρθες, σφριγηλές στον κόρφο της. Λατρεύει να της γράφουν τι θα τις κάνουν.
Θέλει να διαβάζει με λεπτομέρειες τις βρόμικες σκέψεις που κάνουν τα αρσενικά βλέποντας τα βυζιά της. Που μας δείχνει πως όταν τα ζουλάει ερεθίζονται και φουσκώνουν οι ρώγες της.
Μόνο τα καπούλια της δεν έδειξε αυτά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι της το ζητούσαν επίμονα. Ούτε μία φωτογραφία, ούτε ένα βίντεο. Ποιος ξέρει γιατί. Ισως είναι το ίρτζι της. Ισως το φύλαγε για αργότερα.
Το καλό είναι πως δεν καταργεί τον λογαριασμό της. Εχει αφήσει τις βυζάρες της στο ίντερνετ, αλλά πλέον δεν θα βλέπουμε καινούργιο υλικό. Είδες τι μας κάνουν οι γειτόνισσες; Ωχ αμάν!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *