Lucy Alexandra: Ποια θυσία θα έκανες για τις βυζάρες της;
Ποια θυσία θα έκανες για να χουφτώσεις το ζουμερό; (video)
13/01/2024
Η Madonna απόλυτα αισθησιακή.
Η Madonna ολόγυμνη και hairy στα 20 χρόνια της
14/01/2024
Lucy Alexandra: Ποια θυσία θα έκανες για τις βυζάρες της;
Ποια θυσία θα έκανες για να χουφτώσεις το ζουμερό; (video)
13/01/2024
Η Madonna απόλυτα αισθησιακή.
Η Madonna ολόγυμνη και hairy στα 20 χρόνια της
14/01/2024

Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου στο Maxim

Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου.

Πάμε δεκατρία χρόνια πίσω να θυμηθούμε τη φωτογράφιση μιας Ελληνίδας και τη συνέντευξή της με crazy games.
Πρόκειται για την Νατάσσα Λυμπερίδου, η οποία εκείνη την εποχή ήταν γνωστό μοντέλο. Οι πικάντικες φωτογραφίες και η συνέντευξή της δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Maxim, τον Νοέμβριο του 2009, όταν το μοντέλο ήταν 23 χρονών.
Οπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Νατάσσα φωτογραφήθηκε με μαύρο διάφανο κορμάκι και topless, ώστε να δούμε τα πανέμορφα και μεγάλα της στήθια, με τις στρογγυλές ρώγες της.
Επίσης πήραμε μια γεύση από τα καπούλια της, καθώς δεν αποχωρίστηκε σε καμία πόζα το μαύρο κυλοτάκι της. Το όλο θέμα της φωτογράφισης, παρουσίαζε το μοντέλο ως μία άτακτη και πολύ τολμηρή φοιτητριούλα.
Αλήθεια ήταν, καθώς εκείνη την εποχή, σπούδαζε εγκληματολογία στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Αργότερα, όταν αποτραβήχτηκε από το μόντελινγκ, πήρε το πτυχίο της και λίγο μετά, έκανε το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο.

Η συνέντευξη με τα crazy games

Πάντως η Νατάσσα αποδείχτηκε πολύ τολμηρή, καθώς δεν κώλωσε να απαντήσει σε πικάντικες ερωτήσεις και να αποκαλύψει αρκετά για τις προσωπικές στιγμές της. Ας δούμε τι είπε σε αυτό το τρελό παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων.
Λοιπόν, είπε πως ερωτεύεται συνέχεια, πως της την πέφτουν τα αρσενικά, αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται και πως έχει κάνει στριπτίζ για τον φίλο της. Είπε επίσης πως τσακώνεται συνέχει με τον φίλο της, για ηλίθιους, όμως λόγους.
Ακόμα είπε πως κάνει μπάνιο γυμνόστηθη, αρκεί η παραλία να είναι ερημική και πως έχει κάνει σεξ χρησιμοποιώντας sex toys. Ανοιχτό άφησε το αν έχει κάνει σεξ από την… πίσω πόρτα, όπως και το αν έχει σκεφτεί να κάνει σεξ με γυναίκα.
Επίσης απάντησε αρνητικά στο αν έχει κάνει ποτέ one night stand και στο αν έχει πάρει μέρος σε ομαδικό σεξ. Παραδέχτηκε, όμως, πως έχει κοιτάξει άντρα στον καβάλο και πως έχει μιλήσει με τις φίλες της, σχετικά με το αν μετράει το μέγεθος.
Να δούμε τις εικόνες της Νατάσσας, όπως και τη συνέντευξη με τα crazy games.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *