Irina Lozovaya: Μια ζωή την έχουμε και λάγνοι θα πεθάνουμε.
Μια ζωή την έχουμε και με λαγνεία θα την περάσουμε (video)
11/01/2024
YourYam: «Με σένα πλάι μου μπορώ να τους πάρω όλους».
«Με σένα πλάι μου μπορώ να γίνω γαμάτη ανακουφίστρια» (video)
12/01/2024
Irina Lozovaya: Μια ζωή την έχουμε και λάγνοι θα πεθάνουμε.
Μια ζωή την έχουμε και με λαγνεία θα την περάσουμε (video)
11/01/2024
YourYam: «Με σένα πλάι μου μπορώ να τους πάρω όλους».
«Με σένα πλάι μου μπορώ να γίνω γαμάτη ανακουφίστρια» (video)
12/01/2024

Την πιάσαμε την καλή με το θηλυκό που καταβρέχει! (video)

RihanaAstrally: Μια squirter και πιάσαμε την καλή.

Αν βρούμε ένα θηλυκό, που τα κάνει όλα μούσκεμα, όταν φτάνει σε οργασμό, αυτό είναι. Τότε, την πιάσαμε την καλή.
Αλήθεια, δεν είναι υπέροχο, ύστερα από κάθε πήδημα να πρέπει να στύβεις τα σεντόνια; ΄Η να πρέπει να πάρεις σφουγγαρίστρα για να μαζέψεις από τα πατώματα τα υγρά που έχουν πεταχτεί από μέσα του;
Διότι κάποια θηλυκά χύνουν, άλλες φορές λίγο και άλλες σαν συντριβάνια. Ακου τι λέει η ahatmadeofshoes12: «Εξαρτάται από το πόσο καυλωμένη είμαι, πόσο υγρή. Μερικές φορές βγάζω λίγες σταγόνες, ενώ άλλες, χύνω σαν τους καταρράκτες του Νιαγάρα».
Τι λέει, όμως και η pamplemus; «Χύνω κάθε φορά που έχω οργασμό. Οταν έχω πολλαπλούς οργασμούς, στον πρώτο πετάγονται με δύναμη τα υγρά μου. Μετά, σιγά – σιγά λιγοστεύουν». Και η mimimindless: «Με τα δάχτυλά μου, μέσα και το πολύ σε 5 λεπτά χύνω».
Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τη RihanaAstrally (θα τη βρεις ΕΔΩ). Αυτό το ξανθό, το λυγερόκορμο webcam girl, είναι μια αθεράπευτη squirter. Οπου και να το κάνει, μουσκεύει τον τόπο.

Μια squirter και πιάσαμε την καλή

Επειδή, όμως, η δουλειά του είναι να κάνει σόλο σεξ μπροστά στην κάμερα, επιλέγει, κυρίως, να χαϊδεύεται πάνω σε τραπέζια, ή γραφεία. Εμ, βέβαια. Ολα τα λεφτά που βγάζει στα πλυντήρια για τα σεντόνια θα τα έδινε.
Πάντως, τα πρώτα χρόνια, δεν έχυνε. Μόλις έγινε επαγγελματίας, όμως, έμαθε πώς να απελευθερώνει από μέσα του τα υγρά του. Δεν χρειάζεται δονητές και τέτοια. Του φτάνει να βάζει μέσα του τα δαχτυλάκια του.
Το 25χρονο ξέρει πως τα αρσενικά τρελαίνονται να το βλέπουν να χύνει. Οπότε, όταν βγάζει το χέρι του από το πράμα του μας το δείχνει μουσκεμένο στην κάμερα. Μετά το βάζει στο στόμα, καθώς, όπως λέει, είναι ο πιο νόστιμος χυμός που μπορεί να δοκιμάσει κανείς.
Λοιπόν δεν συμφωνείς, πως ένα τέτοιο θηλυκό, αξίζει στον καθένα; Πως πρέπει να βρούμε μια γυναίκα που να μας κερνάει το νέκταρ που κρύβει ανάμεσα στα πόδια,ώστε να πούμε πως την πιάσαμε την καλή;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *