Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή στο Playboy.
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή για πρώτη φορά στο Playboy
17/12/2023
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θέλει βυζάρες και κωλάρες.
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θέλει ζάρες και λάρες (video)
18/12/2023
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή στο Playboy.
Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή για πρώτη φορά στο Playboy
17/12/2023
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θέλει βυζάρες και κωλάρες.
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θέλει ζάρες και λάρες (video)
18/12/2023

«Σπάσε τη σιωπή και μίλα πρόστυχα για τα βυζιά μου» (video)

MellyMouova: Σπάσε τη σιωπή και μίλα πρόστυχα.

Τις τελευταίες 10ετίες, όταν μιλάμε για το σεξ, δύο φράσεις κυριαρχούν. Η πρώτη, «Μίλα βρόμικα». Η δεύτερη, «Σπάσε τη σιωπή».
Βλέπεις, από τη στιγμή που σταμάτησε να θεωρείται ταμπού ο γυναικείος οργασμός, όλα άλλαξαν. Αρχιζαν, λοιπόν να εμφανίζονται κείμενα σχετικά με το τι προστυχιές θέλει να ακούει η γυναίκα για να ανάψει.
Εμφανίστηκαν, λοιπόν, κάποιοι και κάποιες, που το έπαιζαν ειδικοί, sexpert να πούμε και έγραφαν, τις περισσότερες φορές, τις παπαριές τους. Ετσι χόρταιναν το αναγνωστικό κοινό με πικάντικα κείμενα και με ηλιθιότητες.
Διότι αν τα περισσότερα από όσα σου έγραφαν να πεις, τα ξεστόμιζες σε μια γυναίκα, το πιθανότερο ήταν να σε άφηνε μπουκάλα. Καθόσον δεν χρειάζεται οδηγός προς… ναυτιλομένους για να της μιλήσεις βρόμικα.
Εκείνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου. Να της πεις εκείνο που βγαίνει από μέσα σου, όταν τη βλέπεις. Να της πεις αυθόρμητα ότι σκέφτεσαι πως θέλεις να της κάνεις. Μόνο έτσι θα την ανάψεις.

Σπάσε τη σιωπή σου λέει το θηλυκό

Διότι η γυναίκα θέλει να της μιλάς πρόστυχα. Στο λέει και η MellyMouova (θα τη βρεις ΕΔΩ), η οποία είναι webcam girl και έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό. Είναι πολλές οι φορές που σε sex chat, έχει φτάσει γρήγορα να τελειώσει, από τα βρόμικα λόγια που άκουγε.
Οπως λέει η ίδια, «Σε μια γυναίκα κρύβεται ένας άγγελος, μια πριγκίπισσα και ένας δαίμονας. Από σένα εξαρτάται ποιον θα βγάλεις έξω». Στην 27χρονη, αρέσει πολύ πάντως, να της μιλάνε πρόστυχα για τα βυζιά της.
Θέλει να ακούει πως θες να ασελγήσεις πάνω τους. Ολα όσα σου περνάνε από το μυαλό για να της κάνεις. Κυρίως τα πιο πρόστυχα. Διότι δεν γίνεται. Οταν βλέπεις δυο τέτοιες βυζάρες, μόνο προστυχιές σκέφτεσαι.
Αλλά θέλει να ακούει και βρώμικες σκέψεις για τον στρογγυλό και ευμεγέθη κώλο της. Το θες να κάνεις με τα καπούλια της. Οπως επίσης τι θέλεις να κάνεις και στο… πράμα της. Πως θέλεις να την πάρεις.
Αλλωστε, στο λέει και η ίδια, τι πρέπει να κάνεις όταν μπεις στο δωμάτιό της: «Σπάσε τη σιωπή».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *