Angel DeLuca: Θα περνάς ζωή και κότα με τα πιασίματά του.
Θα περνάς ζωή και κότα με τα πιασίματά του (video)
22/02/2024
Mega stories με μπανάνες, μπουκάλια και βούρτσες.
Mega stories και σόλο σεξ με ότι βρίσκουν στο σπίτι (video)
24/02/2024
Angel DeLuca: Θα περνάς ζωή και κότα με τα πιασίματά του.
Θα περνάς ζωή και κότα με τα πιασίματά του (video)
22/02/2024
Mega stories με μπανάνες, μπουκάλια και βούρτσες.
Mega stories και σόλο σεξ με ότι βρίσκουν στο σπίτι (video)
24/02/2024

«Εγώ θα είμαι το κορίτσι και το λιοντάρι θα είσαι εσύ» (video)

AlessiaBailey: Ελα να παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι.

Δες τη γυναικάρα που λαχταράει να ξαπλώνει ολόγυμνη με αρσενικά στο κρεβάτι και να παίζουν μαζί το κορίτσι και το λιοντάρι.
Ναι καλά άκουσες. Είναι το αγαπημένο της παιχνίδι. Θέλει να υποδύεται το αθώο, το απονήρευτο, τα άβγαλτο το κορίτσι. Το οποίο το παίρνει στα χέρια του το έμπειρο το αρσενικό και το κατασπαράζει σαν λιοντάρι.
Αλλωστε η AlessiaBailey (θα τη βρεις ΕΔΩ) στο λέει χωρίς περιστροφές. «Το μουνί μου είναι το πιο ακριβό γεύμα που μπορείς να φας ποτέ». Θέλει να βάλεις το στόμα σου ανάμεσα στα πόδια της και να την πάρεις με τη γλώσσα σου, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Θέλει και άλλα κόλπα, άγρια η 28χρονη, η οποία είναι webcam girl και μάλιστα βραβευμένη πάνω από έξι φορές. Εκτός από το role play φετίχ της, είναι και foot fetish και φτάνει σε οργασμό όταν της χαϊδεύεις αισθησιακά και της γλείφεις τα πόδια.
Ξέρει πως έχει μικρά στήθια, αλλά της αρέσουν και δεν θέλει να τα κάνει σιλικονάτα. Λέει πως το ωραιότερο σημείο που έχει στον κόρφο της είναι οι ρώγες της. Λέει πως είναι πολύ ευαίσθητες και μόλις τις αγγίζεις σκληραίνουν και φουσκώνουν αμέσως.

Ελα να παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι

Επίσης λατρεύει το σόλο σεξ και έχει μια μεγάλη συλλογή από sex toys. Το καλύτερό της είναι να βλέπει ένα αρσενικό να τον παίζει μόνος του και την ίδια στιγμή να ανοίγει και εκείνη τα πόδια της και να χαϊδεύει την κλειτορίδα της.
Εκείνο, όμως που τη στέλνει στον έβδομο ουρανό, είναι το ασχολείσαι με τα καπούλια της. Θεωρεί πως ο κώλος της είναι πανέμορφος και θέλει να τον κουνάει μπροστά στο πρόσωπό σου. Αποκαλύπτει ότι το σεξ από την… πίσω πόρτα είναι το λατρεμένο της.
Ομως λέει κι άλλες ωραίες κουβέντες. Πως αν μπορέσεις να διαβάσεις τις σκέψεις της θα τελειώσεις αμέσως. Τόσο πρόστυχες είναι. Πάντως θέλει να της μιλάς και να της φέρεσαι σαν κυρία, ώστε να ικανοποιήσει και την πιο τρελή επιθυμία.
Λοιπόν δεν αξίζει μια επίσκεψη στο δωμάτιό της, για να παίξετε το κορίτσι και το λιοντάρι;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *