AngelinaLogas: Είμαι εγώ γυναίκα φίνα, μια μηχανή του σεξ.
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα και το θέλω από πόρτα σε πόρτα (video)
18/01/2024
Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια λέει η Rahyndee James.
«Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια από την πίσω πόρτα» (video)
31/01/2024
AngelinaLogas: Είμαι εγώ γυναίκα φίνα, μια μηχανή του σεξ.
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα και το θέλω από πόρτα σε πόρτα (video)
18/01/2024
Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια λέει η Rahyndee James.
«Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια από την πίσω πόρτα» (video)
31/01/2024

Προκλητικό στάζει μέλι από παντού (video)

Αχ, στάζει μέλι από παντού η Kandy Cole.

Αυτό δεν είναι θηλυκό. Καταστροφή είναι. Η δική σου καταστροφή. Δεν το πιστεύεις, καθώς το βλέπεις να στάζει μέλι από παντού.
Ε, και λοιπόν; Από τα χειλάκια που έχει ανάμεσα στα μπούτια του στάζει το μέλι. Οι χυμοί του είναι μέλι, να τους πιεις και να χρειαστείς ινσουλίνη για να σου πέφτει το ζάχαρο. Κατά τα άλλα, στην καταστροφή θα σε οδηγήσει μια γυναίκα σαν την Kandy Cole.
Είναι αυτό που τραγούδαγε ο σερ Μπιθί. «Γεννήθηκες για την καταστροφή και ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις, μαχαίρι μου 'μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις».
Μην νομίζεις ότι είναι υπερβολή. Γυναίκες σαν την αγγλιδούλα, ξέρουν πως είναι προικισμένες με καμπύλες που τρελαίνουν εμάς τα αρσενικά. Γνωρίζουν πως τα αρσενικά θα έπεφταν και στη φωτιά για να χαρούν το κορμί τους.
Αρα, τι κάνουν; Ντύνονται προκλητικά, σου αφήνουν υποσχέσεις και μετά αρχίζουν τα «Καλέ μη…», «Είναι νωρίς ακόμα» και τα τοιαύτα. Διότι αυτό με το οποίο φτιάχνονται αυτές οι γυναίκες, είναι το παρακάλι.

Ο κόρφος της στάζει μέλι

Για παράδειγμα, η Kandy ξέρει πως αναστατώνεσαι βλέποντας τις βυζάρες της που είναι γεμάτες με μαλακή και ζουμερή σάρκα. Καταλαβαίνει ότι λυσσάς να τις γραπώσεις, να τις ρουφήξεις με τα χείλια σου (όπως κάνει η ίδια στο βίντεο από το KARUPS).
Ομως, δεν είναι τόσο απλό. Θέλει να βλέπει να λιώνεις, να τα τρως με το αχόρταγο βλέμμα σου. Ερεθίζεται να σε βλέπει να ανατριχιάζεις, να φλέγεσαι ολόκληρος. Εκεί, δε είναι που θέλει να σε βλέπει να πέφτεις στα γόνατα και να αρχίζεις τις ικεσίες.
Οπως κάθε τέτοια γυναίκα, θέλει να την παρακαλάς να σε αφήσει να χωθείς ανάμεσα στη χαράδρα που σχηματίζεται εκεί που ενώνονται τα βυζιά της. Τρελαίνεται να σε ακούει πως θα κάνεις τα πάντα για να ανακουφιστείς πάνω στον κόρφο της.
Αλλά δεν είναι εύκολο. Καθόσον τέτοιες γυναίκες, φτιάχνονται όταν βασανίζουν τα αρσενικά. Είναι και άσπλαχνες, καθώς δεν το ‘χουν σε τίποτα να σε αφήσουν και μπουκάλα. Ενα τέτοιο θηλυκό, μπορεί να σε καταστρέψει κι’ ας στάζει μέλι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *