Γλέντι με ζεστό κρασί και ένα hot κορμί σαν τη Megan Blake.
Γλέντι με ζεστό φαΐ, ζεστό κρασί και ένα hot κορμί (video)
10/01/2024
Irina Lozovaya: Μια ζωή την έχουμε και λάγνοι θα πεθάνουμε.
Μια ζωή την έχουμε και με λαγνεία θα την περάσουμε (video)
11/01/2024
Γλέντι με ζεστό κρασί και ένα hot κορμί σαν τη Megan Blake.
Γλέντι με ζεστό φαΐ, ζεστό κρασί και ένα hot κορμί (video)
10/01/2024
Irina Lozovaya: Μια ζωή την έχουμε και λάγνοι θα πεθάνουμε.
Μια ζωή την έχουμε και με λαγνεία θα την περάσουμε (video)
11/01/2024

Μια άτακτη καθηγήτρια σου παραδίδει ιδιαίτερα (video)

ChanellRose: Μια άτακτη καθηγήτρια με ταλέντο στις πίπες.

Στο σεξ ποτέ δεν θα τα ξέρεις όλα. Μπαίνει σε πρόγραμμα δια βίου μάθησης. Πως λοιπόν θα προοδεύσεις; Με μια άτακτη καθηγήτρια.
Αλλά για να σημειώσεις πραγματική πρόοδο και να μην μένεις μετεξεταστέος, δεν θες μια απλή καθηγητριούλα. Θέλεις μια έμπειρη καθηγήτρια, μια 40άρα, που να έχουν περάσει από τα θρανία της, πολλοί μαθητές.
Ετσι είναι, όσο περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι, τόσο μεγαλύτερη η εμπειρία. Αλλά κι’ εσύ, πρέπει να είσαι καλός μαθητής. Πειθαρχημένος και να μην τρέχεις πίσω από τα πιπίνια. Ακου, άλλωστε τι λέει και το δημοτικορεμπέτικο το τραγουδάκι.
«Για τα μικρά κορίτσια δε δίνω μια δεκάρα, στα χρόνια θέλω να ‘ναι γυναίκα σαραντάρα. Η σαραντάρα είναι για σπίτι να δουλεύει, ενώ η μικρή στα ντάνσινγκ πηγαίνει και χορεύει. Τη σαραντάρα πρέπει, καθείς να προτιμεί, γιατί η παλιά η κότα αυτή έχει το ζουμί».
Οπότε, μπες στο δωμάτιο της ChanellRose (θα τη βρεις ΕΔΩ) και ετοιμάσου για πρώτο μάθημα. Το webcam girl στο λέει: «Ελα να μείνουμε γυμνοί κι’ εγώ θα ξεδιπλώσω όλα μου τα ταλέντα πάνω στο κορμί σου.

Μια άτακτη καθηγήτρια με ταλέντο στις πίπες

Πραγματικά η μελαχρινή, «καυτή» λατίνα με το μελαμψό κορμί, έχει πολλά ταλέντα. Με σπουδαιότερο στις πίπες. Πιστεύει ότι για να πετύχει η πίπα, το μυστικό είναι το σάλιο. Επίσης, μπορεί να σου κάνει σπουδαία κόλπα με τις βυζάρες της. Από νουρού, μέχρι ισπανική.
Πάντως, προσέχει το κορμί της και ιδιαίτερα τον κώλο της, ο οποίος είναι μεγάλος και σφιχτός. Η Κολομβιανή, γουστάρει τρελά το σεξ στα τέσσερα, οπότε θέλει να τρελαίνεσαι όταν βλέπεις τα καπούλια της.
Ομως έχει και άλλη μια αγαπημένη στάση. Θέλει να σε καβαλάει, να χτυπιέται πάνω σου και λέει πως έχει το ταλέντο να σε κρατάει αρκετή ώρα σκληρό και να σε καθυστερεί να τελειώσεις.
Οπως λέει: «Είμαι αισθησιακή και παθιάρα. Θέλω σαν τρελή να το κάνω μαζί σου και να μοιραζόμαστε τους οργασμούς μας». Υπόσχεται, δε, να σου μάθει, πως θα τρελαίνεις την κάθε γυναίκα. Καθώς είναι μια άτακτη καθηγήτρια.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *