Η Σάσα Μπάστα ολόγυμνη.
Η Σάσα Μπάστα γυμνή στο Nitro το 2011
09/11/2023
Δες καθαρά ότι σου δείχνει η Holly Garner.
Δες καθαρά τι κάνω με τις βυζάρες μου (video)
10/11/2023
Η Σάσα Μπάστα ολόγυμνη.
Η Σάσα Μπάστα γυμνή στο Nitro το 2011
09/11/2023
Δες καθαρά ότι σου δείχνει η Holly Garner.
Δες καθαρά τι κάνω με τις βυζάρες μου (video)
10/11/2023

«Ποια νομίζεις ότι είμαι; Η αφράτη γειτόνισσά σου» (video)

Ποια νομίζεις ότι είμαι, σου λέει η sayyestoxtina.

Δεν το αξίζει να μπαίνεις στον λογαριασμό της και να της κάνεις αρνητικά σχόλια. Διότι σου λέει, «Ποια νομίζεις ότι είμαι;».
Πολύ σωστά. Καθόσον εκείνη γουστάρει να δείχνει το παχουλό κορμί της ολόγυμνο. Αν δεν σου αρέσει, πάτα ένα κουμπί και φύγε. Δεν έχει νόημα να της λες πως είναι έτσι, ή να της κάνεις άλλα απαξιωτικά σχόλια.
Μεγάλη γυναίκα είναι και ξέρει τι κάνει. Ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στο ίντερνετ για την καύλα της. Για όσους γουστάρουν τις BBW. Γιατί ξέρει πως έχει παραπάνω κιλά και θέλει να γεμίσει αυτοπεποίθηση.
Το θηλυκό της διπλανή πόρτας είναι η sayyestoxtina. Μια γειτόνισσα, ένα ζουμερό milfέιγ, το οποίο απευθύνεται στους εραστές της σάρκας. Σε όσους ονειρεύονται να χουφτώνουν τα γεμάτα ψαχνά πιασίματά του.
Σε όσους τρελαίνονται για τις βυζάρες που κρέμονται από τον κόρφο του. Αλλά και για τις μεγάλες, τις σκούρες ρώγες του. Εκείνους που θέλουν να τη βλέπουν να τις ρουφάει και να τις γλείφει.

«Ποια νομίζεις ότι είμαι; Μια «καυτή» squirter»

Η 37χρονη έχει πολλές ορμές. Σεξουαλικές. Απ’ ότι φαίνεται ο άντρας της δεν την ικανοποιεί. Γι’ αυτό έχει μια μεγάλη συλλογή από sex toys, για να κάνει σόλο σεξ και να ανακουφίζεται.
Της αρέσει να τη βλέπουν να είναι ξαναμμένη, να χαϊδεύει το κορμί της και να φτάνει σε οργασμό. Είναι squirter και λατρεύει να ακούει σχόλια για τα παχύρευστα υγρά που τρέχουν από το πράμα της.
Το οποίο είναι μεγάλο και βαθύ και παχουλό. Οπως και τα καπούλια της τα γεμάτα μαλακή σάρκα. Μεγάλος κώλος και ολοστρόγγυλος, στον οποίο θέλει συνέχεια να έχει καρφωμένη μία butt plug.
Από τα λεγόμενά της καταλαβαίνει πως ο άντρας της δεν ξέρει τι κάνει. Πως έχει γίνει θέαμα στη globoσφαιρα και πως έχει πολλά αρσενικά να την ακολουθούν και να της γράφουν πρόστυχα σχόλια.
Τι της γράφουν; «Ωραίο κορμί με καμπύλες. Καυτά στήθια, με ρώγες και κοιλιά για γλείψιμο. Σπουδαία πόδια», «Αξίζει να έχεις ανθρώπους να σε κολακεύουν και να τελειώνουν για σένα». «Πόσο γουστάρω να γλείφω τα βυζιά σου» κ.ά.
Δεν την πειράζει να της μιλάς πρόστυχα. Απαξιωτικά δεν θέλει να της μιλάς. Διότι σου λέει, «Ποια νομίζεις ότι είμαι;».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *