Η εγγονή του Elvis Presley γυμνή.
Η εγγονή του Elvis Presley στο Girlfriend Experience (video)
08/12/2023
Να πας να βγάλεις τα μάτια σου με τη Salena Storm.
Πρέπει να πας να βγάλεις τα μάτια σου με το κουκλί (video)
09/12/2023
Η εγγονή του Elvis Presley γυμνή.
Η εγγονή του Elvis Presley στο Girlfriend Experience (video)
08/12/2023
Να πας να βγάλεις τα μάτια σου με τη Salena Storm.
Πρέπει να πας να βγάλεις τα μάτια σου με το κουκλί (video)
09/12/2023

Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι μια ολόγυμνη Τσέχα (video)

Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι η Jenny Gregg.

Αφησε εποχή, τα κατορθώματά του, προπολεμικά, έγιναν θρύλος, ήταν εθνικός ήρωας. Ο Χρήστος Θεοφίλου, ή Τζιμ Λόντος.
Τώρα θα μου πεις ότι με επισκέφθηκε ο φίλος μου ο Γερμανός (ο Αλτσχάιμερ, ντε). Καθόσον τι σχέση μπορεί να έχει ο παλαιστής, σε ένα site που παρουσιάζει γυμνά γυναικεία κορμιά.
Εχει και παραέχει. Διότι αυτό το ολόγυμνο θηλυκό που βλέπεις σήμερα, είναι ο θηλυκός Λόντος! Οση, δε, γλύκα, όσο σορόπι κι’ αν έχει πάνω του, άμα τα πάρει στο κρανίο, σε βάζει κάτω και λες τον δεσπότη Παναγιώτη.
Είναι η Jenny Gregg. Που πετάει φωτιές. Μια Τσέχα, η οποία πήγε στο Αμέρικα και έγινε γυμνό μοντέλο. Κάνει σκηνές όπου ξεγυμνώνεται, άλλες με σόλο σεξ και λίγες, αλλά πολύ αισθησιακές λεσβιακές.
Επειδή, όμως, είναι δυναμική γυναίκα και όμορφη, την ανακάλυψαν από το WWE και την έκαναν επαγγελματία παλαίστρια. Εγινε διάσημη για τη λαβή «ψαλίδι». Την οποία εφάρμοζε και σε άντρες και σε γυναίκες.

Σε κλείνει ανάμεσα στα μπούτια όπως ο Τζιμ Λόντος

Ξέρεις, είναι αυτή η λαβή που σου κλείνει το κεφάλι ανάμεσα στα μπούτια. Δεν είναι και άσχημο να βρεθείς εκεί, ακόμα κι’ αν αισθάνεσαι λίγο άβολα. Να έχεις μπροστά στα μάτια σου τον ξυρισμένο… θάμνο της με τα λεπτά χείλια.
Η ξανθιά με το γλυκό προσωπάκι, έχει μικρά στήθια, τα οποία είναι αξιοχούφτωτα. Εχει επίσης ωραίες και σκουρόχρωμες ρώγες. Είναι ψηλοκώλα και καμαρώνει για τον ολοστρόγγυλο κώλο της.
Στην καριέρα της έκανε 489 φωτογραφίσει και γύρισε 102 βίντεο (εδώ τη βλέπουμε στο GO HARD GO). Μπήκε στον χώρο όταν ήταν 19 χρονών. Δεν κρατιόταν να δείξει σε όλο τον κόσμο το κορμί της ολόγυμνο. Αλλά και τη σεξουαλική της ορμή.
Σήμερα είναι μια φλογερή σαραντάρα, η οποία έχει αποσυρθεί (από το 2015). Δεν ξαναμπήκε ούτε στα στούντιο, ούτε στα ρινγκ. Εχει αφήσει, όμως, μπόλικο υλικό στη globoσφαιρα για να τη θυμόμαστε. Να χαλβαδιάζουμε τη γυναίκα που είναι ο θηλυκός Τζιμ Λόντος.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *