Βάνα Μπάρμπα: Ολόγυμνη στη μπανιέρα.
Βάνα Μπάρμπα: γυμνή στην ταινία «Μ’ αγαπάς» (video)
08/12/2023
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι η Jenny Gregg.
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι μια ολόγυμνη Τσέχα (video)
09/12/2023
Βάνα Μπάρμπα: Ολόγυμνη στη μπανιέρα.
Βάνα Μπάρμπα: γυμνή στην ταινία «Μ’ αγαπάς» (video)
08/12/2023
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι η Jenny Gregg.
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι μια ολόγυμνη Τσέχα (video)
09/12/2023

Η εγγονή του Elvis Presley στο Girlfriend Experience (video)

Η εγγονή του Elvis Presley γυμνή.

Η Riley Keough πρωταγωνίστησε στη σειρά «The Girlfriend Experience». Η ηθοποιός, δεν είναι άλλη από την εγγονή του Elvis Presley.
Εδώ θα τη δούμε σε στιγμιότυπα από τον πρώτο κύκλο, ο οποίος άρχισε τη σεζόν 2016. Το πρώτο βίντεο είναι από τα επεισόδια 01 και 07. Το δεύτερο από τα 11 και 12. Σε τι σκηνές θα δούμε την ηθοποιό;
Κατ’ αρχήν, τη βλέπουμε να παίρνει πίπα στον πελάτη της. Μετά ανεβαίνει γυμνή επάνω του, σε ναι σκηνή face sitting και μας δείχνει τον πισινό της. Εδώ φαίνονται να κρέμονται από την κόρφο της τα αξιοχούφτωτα στήθια της.
Στη συνέχεια τη βλέπουμε να παρακολουθεί ένα βίντεο στο οποίο κάνει σόλο σεξ. Χαϊδεύει με το χέρι της τον… θάμνο της, πάνω από το εσώρουχο, καθώς κάθεται στην άκρη του κρεβατιού.
Στο επόμενο βίντεο τη βλέπουμε να κάνει cyber sex με πελάτη της. Χαϊδεύεται και μας δείχνει τα στήθια της. Κάνουν σόλο σεξ και οι δύο και τελειώνουν. Μετά τη βλέπουμε να κάνει σεξ στα τέσσερα με άλλον πελάτη της.

Η εγγονή του Elvis Presley, μοντέλο στα 15

Η Danielle Riley Keough, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι η κόρη της μεγαλύτερης κόρης των Presley, της Lisa Marie Presley και του μουσικού Danny Keough. Οι γονείς της χώρισαν και μεγάλωσε με τον πατέρα της.
Στην ηλικία των 15 ετών, ξεκίνησε το μόντελινγκ. Εμφανίστηκε σε επιδείξεις των Dolce & Gabbana και Christian Dior. Η μεγαλύτερη στιγμή της, ήταν όταν η φωτογραφία της έγινε εξώφυλλο στη Vogue.
Η σειρά είναι βασισμένη στην ομότιτλη ταινία, στην οποία υπενθυμίζουμε ότι πρωταγωνίστησε η πορνοστάρ Sasha Grey, η οποία έχει ελληνικές ρίζες. Στην τηλεοπτική μεταφορά της, η Αμερικανίδα υποδύεται μια φοιτήτρια, η οποία γίνεται συνοδός πολυτελείας.
Η σειρά έκανε δύο συνεχόμενους κύκλους (2016 – 2017), ενώ προβλήθηκε ένας τρίτος και τελευταίος κύκλος το 2021. Οταν ξεκίνησε να γυρίζεται η σειρά, ήταν 27 χρονών, η εγγονή του Elvis Presley.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *