Σου λέει πως θα το κάνεις δικό σου για πάντα.
Θα γίνει δικό σου για πάντα αν το κάνεις σκλάβα σου (video)
18/12/2023
Μην κάνεις το λάθος και υποχωρείς συνέχεια.
Μην κάνεις το λάθος και την αφήσεις να σε καβαλήσει (video)
19/12/2023
Σου λέει πως θα το κάνεις δικό σου για πάντα.
Θα γίνει δικό σου για πάντα αν το κάνεις σκλάβα σου (video)
18/12/2023
Μην κάνεις το λάθος και υποχωρείς συνέχεια.
Μην κάνεις το λάθος και την αφήσεις να σε καβαλήσει (video)
19/12/2023

«Οταν ανοίγω το στόμα μου, μπες μέσα του» (video)

LexyNess: Οταν ανοίγω το στόμα μου, σε θέλω μέσα.

Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς, όταν η φίλη σου ή η τυχαία γνωριμία, σου πει πως, τώρα, ανοίγω το στόμα μου.
Διότι δεν το ανοίγει για να σου μιλήσει. Πίπα θέλει να σου πάρει. Να σε ευχαριστήσει και να το απολαύσει κι’ εκείνη. Γιατί οι γυναίκες απολαμβάνουν τις πίπες. Δες τι είπαν κάποιες σε συζητήσεις που γίνονται για τα θέματα αυτά στο Reddit.
Ξεκινάμε με την Portarossa: «Με τρελαίνει η ιδέα, ότι μόλις του πάρω πίπα θα με γλείψει και εκείνος. Ανυπομονώ». Η Singing-Midget: «Νιώθω σέξι. Με καυλώνει όταν νιώθω έναν άντρα να γίνεται σκληρός μέσα στο στόμα μου».
Να δούμε επίσης, τι λέει η Brooke91xo: «Με καυλώνει για πολλούς λόγους. Γιατί εκείνη τη στιγμή έχω εγώ τον έλεγχο. Γιατί μου αρέσει να πηδάει το στόμα μου. Με εξιτάρει να του σηκώνεται μέσα μου».
Ακόμα μία να δούμε, τη BillieRubenCamGirl: «Με καυλώνει να τον έχω στο στόμα και να του τον παίζω. Με εξιτάρει όταν αναστενάζει βαριά. Πηδάει το στόμα μου βαθιά και άγρια και πηγαίνουμε και οι δύο στον παράδεισο».

«Οταν ανοίγω το στόμα μου, πήδα το»

Τώρα θα μου πεις, γιατί όλος αυτός ο πρόλογος. Για να καταλάβεις, γιατί η LexyNess (θα τη βρεις ΕΔΩ), είναι τρελή και παλαβή για τις πίπες. Οπως, δε, λέει, είναι καθηγήτρια! Αν μπεις στο δωμάτιό της θα το διαπιστώσεις.
Ακόμα και όταν δεν έχει κάποιο αρσενικό δίπλα της, βρίσκει άλλο τρόπο για να ικανοποιήσει το πάθος της. Παίρνει μέσα στα σαρκώδη χείλια της το sex toy, το ρουφάει, το γλείφει πάνω – κάτω με την παχιά γλώσσα της, μέχρι να… λιώσει!
Βέβαια είναι εξπέρ και στην ισπανική. Οι βυζάρες της οι μεγάλες, οι λαχταριστές, είναι το όπλο της για να σε τρελάνει. Το webcam girl, είναι ένα 25χρονο, που ξέρει πως θέλεις να ορμήξεις στις καμπύλες του. Στον κόρφο του και στον ζουμερό κώλο του.
Οπως λέει έχει τον τρόπο να σου φερθεί σωστά και να σε φτιάξει για τα καλά. Πως; «Οταν ανοίγω το στόμα μου».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *