Itstaniarae: Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα με πάθος για τις πίπες.
Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα πουλάει τα εσώρουχά της
06/03/2024
SelenaKali: Εχει shaved pussy και ερεθίζεται.
Εχει πάντα shaved pussy και είναι συνέχεια μούσκεμα (video)
07/03/2024
Itstaniarae: Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα με πάθος για τις πίπες.
Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα πουλάει τα εσώρουχά της
06/03/2024
SelenaKali: Εχει shaved pussy και ερεθίζεται.
Εχει πάντα shaved pussy και είναι συνέχεια μούσκεμα (video)
07/03/2024

Μια happy white woman με φλογερές καμπύλες (video)

Selena Adams: Μια happy white woman με βυζάρες.

Τα αρσενικά ψάχνουν δικαιολογίες και τους φταίνε αυτά που δεν έχουν, όταν βλέπουν πως δεν μπορούν να ρίξουν μια happy white woman.
Οπως παλιά, πολλές δεκαετίες πριν, λέγανε μεταξύ τους τα μπακούρια: «Αμα ρε μαλάκα δεν έχεις ρόδα, πώς να το ρίξεις το γκομενάκι;». Δίνανε παρηγοριά ο ένας στον άλλο, που ήταν φτωχοί, δεν είχαν αυτοκίνητο και δεν μπορούσαν να βγάλουν γκόμενα.
Μην νομίζεις ότι έχει αλλάξει κάτι. Τα ίδια γίνονται και σήμερα. Την αδυναμία τους να βρουν γκόμενα, τη ρίχνουν στην ανεργία, στο ότι δεν έχουν αμάξι, στα λίγα λεφτά που παίρνουν και παρηγορούν πάλι ο ένας τον άλλον.
Αλλά δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Στραβός δεν είναι ο γιαλός. Στραβά αρμενίζετε. Καθόσον δεν είναι όλες οι γυναίκες σαν κάποιες που δίνουν σημασία στη χλιδή. Υπάρχουν και είναι πολλές, που λειτουργούν συναισθηματικά. Αρα κάτι άλλο φταίει.
Για παράδειγμα πάρτε τη Selena Adams. Οχι, δεν είναι δικό της το κότερο, ούτε το έχει κάποιος λεφτάς, ο οποίος την παλαμάριασε. Νοικιασμένο είναι από τα στούντιο SCORELAND, για τις ανάγκες της φωτογράφισης και του βίντεο.

Μια happy white woman με βυζάρες

Διότι η γυναίκα μέχρι τα 26 της, βολόδερνε από δω κι’ από κει στις δουλειές. Μέχρι που την είδαν οι ατζέντηδες και της είπαν πως μπορεί να βγάζει καλό μεροκάματο με το κορμί της. Πως τα αρσενικά θα τρελαίνονταν με τις τροφαντές καμπύλες της.
Ακριβώς έτσι έγινε. Πρώτα ξεκίνησε με στριπτίζ, μετά με σόλο σεξ και όταν έγινε πορνοστάρ, ανέβηκε το μεροκάματο. Δεν το πίστευε ούτε η ίδια πως τόσοι πολλοί θα λαχταρούσαν το κορμί της, που είναι γεμάτο ζουμερά χουφτώματα.
Ομως σήμερα που είναι 34 χρονών, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ξέρει πως τα αρσενικά λατρεύουν τις βυζάρες της, που είναι απολύτως φυσικές. Πως λιγουρεύονται τον αφράτο, φαρδύ κώλο της, τον στρογγυλό. Με τα αφράτα καπούλια.
Επίσης ξέρει πως πολλοί θα ήθελαν να μπουν μέσα στα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες της. Ετσι, πλέον, είναι ευτυχισμένη. Είναι μια happy white woman.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *