"Ρε μπαγάσα γλέντα με απόψε", σου λέει η Raven Bay.
«Ρε μπαγάσα, απόψε θα στα δείξω όλα» (video)
24/10/2023
Ελα και θα δεις τι θα σου κάνω, λέει η AnneThompson .
«Ελα και θα δεις τι θα σου κάνω με το στόμα μου» (video)
25/10/2023
"Ρε μπαγάσα γλέντα με απόψε", σου λέει η Raven Bay.
«Ρε μπαγάσα, απόψε θα στα δείξω όλα» (video)
24/10/2023
Ελα και θα δεις τι θα σου κάνω, λέει η AnneThompson .
«Ελα και θα δεις τι θα σου κάνω με το στόμα μου» (video)
25/10/2023

Ξαπλωμένο ανάσκελα, μπρούμυτα σου λέει good night

Η Rebeeca Louise δεν θα σου πει ποτέ good night.

Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις τις νύχτες με γυναικάκια που τα γουστάρεις και στο τέλος της βραδιάς να σου λένε good night;
Μα τι έχεις επάνω σου ρε παιδί μου; Τον γυναικοδιώχτη έχεις; Κάτι δεν κάνεις καλά. Μήπως μιλάς πολύ; Μήπως κάνεις φιγούρα; Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να εισπράττεις και από μία καληνύχτα!
Διότι ξέρεις πως λέγεται αυτή η κατηγορία των αρσενικών; Καληνυχτάκηδες! Μάλιστα. Οι οποίοι παίρνουν το γυναικάκι, το ποτίζουν, το ταΐζουν, ξηλώνονται κανονικά και στο τέλος τρώνε στη μούρη την καληνύχτα.
Αλλά επειδή τα γυναικάκια έχουνε θηλυκό μυαλό, τους παίρνουν χαμπάρι. Οπότε ξαναβγαίνουν μαζί τους, καλοπερνάνε και στο τέλος της βραδιάς του λένε μια ακόμα καληνύχτα. Και πάει λέγοντας.
Ξύπνα λοιπόν. Δες που κάνεις λάθος. Κάνε ταχύρυθμα σεμινάρια, διότι τόσες χυλόπιτες (καθόσον χυλόπιτα είναι η καληνύχτα)πως θα τις χωνέψεις; Παρ’ το αλλιώς και βάλε έναν σκοπό στη ζωή σου.

Να μην ακούσεις ξανά good night

Να μην βρεθεί ποτέ ξανά γυναίκα που θα σε καληνυχτίσει. ‘ Η που θα σου πει την καληνύχτα, ολόγυμνη και ξαπλωμένη ανάσκελα ή μπρούμυτα στο κρεβάτι. Το δικό σου, ή το δικό της.
Οπως αυτό το μοντέλο, που δεν θα σε άφηνε ποτέ μπουκάλα. Η Rebeeca Louise, ένα καστανόξανθο θηλυκό, λυγερόκορμο, που θέλει να το βλέπεις και να λιώνεις με τη φλόγα, την πυρκαγιά που καίει μέσα στο κορμί του και σε ζώνει.
Εδώ τη βλέπουμε σε μια πολύ αισθησιακή φωτογράφιση. Ποζάρει βγάζοντας πάθος και λαγνεία, μπροστά στον φακό του καλλιτέχνη φωτογράφου Chi Yan. Το σετ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PMagazine.
Η Αμερικανίδα στέκεται όρθια στο δωμάτιο για να δεις την κορμοστασιά της. Ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι για να δεις τα μικρά στήθια της και τις μικρές ρώγες της, στις οποίες έχει κάνει piercing.
Μετά γυρίζει μπρούμυτα για να δεις τα καπούλια της. Στα οποία έχει πάρει όλη τη σάρκα που λείπει από το υπόλοιπο κορμί της. Πανέμορφος πισινός. Να! Ένα τέτοιο κορμί να βρεις και να μην σου πει ποτέ good night.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *