«Αντρες έτοιμοι για όλα πάρτε με από την… πίσω πόρτα» (video)
26/05/2022
Babyredsnow: «Σε παρακαλώ, πάρε με άγρια και δυνατά από πίσω»
27/05/2022
«Αντρες έτοιμοι για όλα πάρτε με από την… πίσω πόρτα» (video)
26/05/2022
Babyredsnow: «Σε παρακαλώ, πάρε με άγρια και δυνατά από πίσω»
27/05/2022

Με τα χείλια του κάνει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς (video)

Το βλέπεις κοντούτσικο (1.60) και λιανό. Ισως να μην σκέφτεσαι πως αυτό το θηλυκό μπορεί να σου κάνει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.
Είναι μια πιπίνα, που μόλις έγινε 18 χρονών ξεκίνησε να δουλεύει ως πορνοστάρ. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, έχει γυρίσει πολλές σκηνές. Σε αρκετές από αυτές, κάνει σόλο σεξ με sex toys και με τα δάχτυλά του.
Καθόσον έτσι μπορούμε να δούμε το ξεχωριστό που έχει πάνω στο κορμί του. Τα χείλια του. Τα κάτω. Αυτά που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια του. Που όταν ανοίγει τα πόδια, βλέπουμε πως είναι πολύ μεγάλα.
Η Angel Gostosa τα ανοίγει και βλέπουμε ότι αγγίζουν τα μπούτια της. Τα τραβάει και βλέπουμε να σηκώνονται ψηλά. Οπως λέει αν τα τυλίξει γύρω από το… εργαλείο σου, θα το αγκαλιάσουν όλο, όσο παχύ και αν είναι.
Είναι Βραζιλιάνα και ζει στην Αμερική. Μια «καυτή» λατίνα που δεν έχει σχέση με το πρότυπο που έχουμε στο μυαλό. Τις καμπύλες. Τα ζουμερά κορμιά. Εδώ έχουμε ένα λεπτό λυγερό κορμί, με μικρά στήθια.

Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, στο κάνει

Το μόνο που δικαιολογεί τις ρίζες της, είναι το μελαμψό δέρμα της και τα καπούλια της. Μεγάλος, ωραίος κώλος, που θέλει να τον δείχνει συνέχεια. Να τραβάει τα καπούλια της και να βλέπουμε την τρυπούλα που έχουν ανάμεσά τους.
Αυτή την τρυπούλα που είναι υπερευαίσθητη και θέλει να νιώθει κάτι σκληρό μέσα της. Ακόμα και όταν κάνει σόλο σεξ, την περιποιείται καλά με το δάχτυλό του, αφού της αρέσει πολύ το σεξ από την… πίσω πόρτα.
Είναι ένα… άτακτο και πονηρό θηλυκό, το οποίο πετάει φωτιές. Του αρέσει να σκανδαλίζει τα αρσενικά και όταν βγαίνει έξω, δεν φοράει ποτέ την κυλότα του. Κάθεται στα παγκάκια, ή στις καφετέριες και φροντίζει να ανοίγει τα πόδια για να δουν όλοι, πως κάτω από τη φούστα είναι γυμνό.
Το λυγερόκορμο θέλει να δοκιμάζει τα πάντα στο σεξ. Τελευταία… προπονείται για μάθει τεχνικές με τα πόδια της. Εχει φετίχ με το foot fetish και θέλει με τα πόδια του να σου κάνει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *