Με τα χείλια του κάνει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς (video)
27/05/2022
Θέλει να το παίρνεις μέχρι να πάθει… κράμπες στα πόδια (video)
28/05/2022
Με τα χείλια του κάνει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς (video)
27/05/2022
Θέλει να το παίρνεις μέχρι να πάθει… κράμπες στα πόδια (video)
28/05/2022

Babyredsnow: «Σε παρακαλώ, πάρε με άγρια και δυνατά από πίσω»

Είναι σκέτη γλύκα το θηλυκό. Με τα νιάτα του και την εμορφιά του. Με την ευγένειά του. Καθώς ότι θέλει το ζητάει με το «Σε παρακαλώ».
Τι άραγε ζητάει το σημερινό θηλυκό της διπλανής πόρτας; Τίποτε άλλο, εκτός από το να του κάνεις συνέχεια σεξ. Α! Και να του λες πόσο φτιάχνεσαι με το κορμί του. Θέλει να το ακούει κάθε ώρα και λεπτό.
Αυτός είναι ο λόγος που η Babyredsnow άνοιξε λογαριασμό στο Reddit και ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της. Για να βλέπεις τα απόκρυφά της και να της λες πόσο πολύ ερεθίζεσαι. Αλλά και τι θέλεις να της κάνεις.
Μπορεί να είναι ένα ευγενικό κορίτσι, αλλά όταν μιλάμε για σεξ, η ευγένεια και η κοσμιότης, πάνε… περίπατο. Το θηλυκό ανάβει αμέσως και γίνεται μια ξέφρενη γυναίκα που θέλει να ξεσαλώνεις πάνω στο κορμί της.
Γίνεται πρόστυχη και μιλάει πολύ βρώμικα. Σε φωτογραφία της που είναι στα τέσσερα γράφει: «Κοιτάχτε αγόρια. Είναι κανείς για… από πίσω;». Παίρνει απαντήσεις, όπως: «Ο τέλειος κώλος για πισωκολλητό».

«Σε παρακαλώ, άσε με να κάτσω πάνω σου»

Σε άλλη φωτό που ποζάρει σε βαθύ κάθισμα, γράφει: «Θέλω ένα πουλί να καθίσω πάνω του. Υπάρχει κανένα διαθέσιμο. Και της απαντάνε: «Μπορείς να καβαλήσεις το δικό μου, όποια ώρα το θελήσεις».
Αλλη πόζα είναι εκείνη που τραβάει τα καπούλια της και ανοίγει την τρυπούλα που έχει ανάμεσά τους. Σε αυτήν γράφει: «Ψάχνω ένα πουλί να μπει με δύναμη μέσα στον κώλο μου. Υπάρχει κάποιο που να θέλει;». Χαμός οι απαντήσεις.
Ετσι, πάντως, μας αποκαλύπτει ότι λατρεύει να πέφτει στα τέσσερα και να της κάνεις σεξ από την πίσω… πόρτα. Είναι το φόρτε της. Οσο δε, πιο δυνατά και άγρια την παίρνεις, τόσο πιο δυνατούς οργασμούς νιώθει.
Είναι απίστευτα τα πόδια της, ενώ εκείνα που δεν παίζονται είναι τα βυζιά της. Μεγάλα, στρογγυλά, σφριγηλά. Με σκληρές ρώγες. Που θέλει να της λες, συχνά, «Σε παρακαλώ, άσε με να τις πάρω στο στόμα μου». Λιώνει το θηλυκό!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *