Megan: Καλό Τριώδιο με μπόλικο και βιτσιόζικο σεξ.
Καλό Τριώδιο με μια ξαναμμένη Τσέχα (video)
26/02/2024
Shelly Lee: Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκό κορμί.
Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκές βυζάρες (video)
27/02/2024
Megan: Καλό Τριώδιο με μπόλικο και βιτσιόζικο σεξ.
Καλό Τριώδιο με μια ξαναμμένη Τσέχα (video)
26/02/2024
Shelly Lee: Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκό κορμί.
Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκές βυζάρες (video)
27/02/2024

Μία american star να γευτείς τις καμπύλες της

Sara Jean Underwood: Μία american star με απίθανα καπούλια και βυζιά.

Εχω πει πως οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είναι μουνολίβαδα. Και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού όμως, βρίσκεις american star.
Βλέπεις είναι μεγάλος ο πληθυσμός, δεκάδες εκατομμύρια οι γυναίκες και πολυπολιτισμική η χώρα. Βρίσκεις γυναίκες από όλες τις φυλές, από όλες τις θρησκείες. Λογικό, λοιπόν, να είναι και οι ΗΠΑ ένα απέραντο μουνολίβαδο.
Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά; Μα γιατί έπεσα πάνω σε ένα αστέρι, μια Αμερικανίδα, την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει αρσενικό στον πλανήτη που να μην την ήθελε στο κρεβάτι του. Μια όμορφη ξανθιά με φοβερό κορμί.
Πρόκειται για τη Sara Jean Underwood, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και στη συνέχεια έγινε γυμνό μοντέλο. Στην αρχή δεν έδειχνε γυμνό τον… θάμνο της, αλλά στη συνέχεια τον έβγαλε και αυτόν στη φόρα.
Εχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις στο PLAYBOY και έχει κερδίσει τον τίτλο της Playmate of the year το 2007. Ηταν η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε γυμνή. Τότε η Sara ήταν είκοσι τριών χρονών.

Μία american star με απίθανα καπούλια και βυζιά

Λοιπόν, σήμερα που βαδίζει τα 39 της χρόνια, είναι μια τρελή – τρελή milfάρα, η οποία έχει ξεπεράσει όλες τις αναστολές της. Εχει, δε, ανοίξει λογαριασμό στο Onlyfans και εκεί ανεβάζει συχνά, πολλά από τα γυμνά της. Πολύ αποκαλυπτικά.
Τι ακριβώς δείχνει; Φοράει εσώρουχα, κυρίως κόκκινα, τα οποία πετάει και μένει ολόγυμνη. Θέλει οι fans της να βλέπουν συνέχεια τις βυζάρες της. Οι οποίες πάντα μεγάλες ήταν, αλλά πριν από λίγα χρόνια τις ενίσχυσε με σιλικόνη.
Αλλά θέλει να βλέπουν και τα καπούλια της, που είναι γεμάτα καυτή σάρκα. Ενας κώλος ευμεγέθης, που είναι αδύνατον να τον χορτάσεις. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή (1,60), είναι ψηλοκώλα και αυτό της δίνει πολλούς πόντους.
Από εκεί που σχεδόν έκρυβε τον… θάμνο της, τώρα πια έχει ξεσαλώσει. Τραβάει τα καπούλια της για να έχουμε πλήρη θέα στα χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες της. Αυτά κάνει η american star.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *