Sara Jean Underwood: Μία american star με απίθανα καπούλια και βυζιά.
Μία american star να γευτείς τις καμπύλες της
26/02/2024
AllishaCoral: The zone of interest είναι πίσω και χαμηλά.
The zone of interest είναι στα φαρδιά καπούλια του (video)
29/02/2024
Sara Jean Underwood: Μία american star με απίθανα καπούλια και βυζιά.
Μία american star να γευτείς τις καμπύλες της
26/02/2024
AllishaCoral: The zone of interest είναι πίσω και χαμηλά.
The zone of interest είναι στα φαρδιά καπούλια του (video)
29/02/2024

Αυτό το ήσυχο κορίτσι όταν μένει γυμνό ξεσαλώνει (video)

Toni Maria: Πότε ξεσαλώνει το ήσυχο κορίτσι.

Πότε το αρσενικό σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτεί; Να ανοίξει σπίτι; Μόλις θα βρεθεί το ήσυχο κορίτσι.
Ετσι είναι. Διότι τα αρσενικά γουστάρουν τις τρελούτσικες, τις παρδαλές, τις τσαχπίνες. Για να περνάνε καλά, να γλεντάνε τις νύχτες, να γυρνάνε πότε με τη μία και πότε με την άλλη. Από κανάρα σε κανάρα να πετάνε.
Ομως, όταν το πάρουν απόφαση να στήσουνε τσαρδί, ψάχνουν αυτό το κάτι άλλο. Ενα ήσυχο θηλυκό, που να μην κάνει τρέλες. Μια χαμηλοβλεπούσα που θα ‘χει μάτια νόνο γι’ αυτούς. Για να ‘χουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Αλλά πως θα σιγουρευτείς ότι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Καθώς τα θηλυκά, αλλιώς σου παρουσιάζονται και αλλιώς σου βγαίνουν. Πάρε για παράδειγμα την Toni Maria, με το φλογερό, λάτιν ταπεραμέντο.
Η οποία είναι μια ήσυχη Βενεζουελάνα, που λέει πως είναι γλυκιά, κομψή, αισθησιακή και πάντα χαμογελαστή. Τον νου της τον έχει στο διάβασμα, στο μαγείρεμα, σε κανένα περίπατο, ενώ το πιο εξτρίμ πράγμα που κάνει, είναι γιόγκα.

Πότε ξεσαλώνει το ήσυχο κορίτσι

Πάντως υπάρχουν και στιγμές που ξεσαλώνει (εδώ στο PLAYBOY). Στο λέει και στο ξεκαθαρίζει, για να μην έχεις να λες μετά. Της αρέσει να κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι. Οταν μένει γυμνή, γίνεται άλλος άνθρωπος. Μπορεί να κάνει τα πάντα.
Τότε είναι που θέλει να τη χαϊδεύεις και να τη φιλάς παντού, να τη νιώθεις να ηλεκτρίζεται, να λιώνει στο άγγιγμά σου, να φλέγεται από την ηδονή. Θέλει χάδια στο λουλούδι που έχει χτυπήσει στην κοιλιά της και στο μισοφέγγαρο που έχει στο πλευρό.
Επίσης, θέλει να της αγγίζεις τρυφερά τα μικρά στήθια της όπως και τις στρογγυλές, σκληρές ρώγες της. Οι οποίες είναι πολύ ευαίσθητες. Θέλει ακόμα να της χαϊδεύεις απαλά τα στρογγυλά καπούλια της. Να γραπώνεις τον πεταχτό πισινό της.
Εκεί, όμως, που θέλει τα περισσότερα χάδια και φιλιά, είναι στα δυο ξυρισμένα, υγρά χείλια ανάμεσα στα μπουτάκια του. Κατά τα άλλα, σου λέει πως σε εκείνη θα βρεις αυτό που ζητάς, το ήσυχο κορίτσι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *