Elina De Leon:Τι να τα κάνεις τα φορέματα για ρεβεγιόν;
Μην ψάχνεις φορέματα για ρεβεγιόν, γδύσου κι’ έλα (video)
24/12/2023
Ηρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες σαν τη Sonya Elf.
Πιάσε την αγιαστούρα, ήρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες (video)
26/12/2023
Elina De Leon:Τι να τα κάνεις τα φορέματα για ρεβεγιόν;
Μην ψάχνεις φορέματα για ρεβεγιόν, γδύσου κι’ έλα (video)
24/12/2023
Ηρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες σαν τη Sonya Elf.
Πιάσε την αγιαστούρα, ήρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες (video)
26/12/2023

Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με ισπανική και άλλα κόλπα (video)

Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με τη Jelena Jensen.

Καλημέρα παιδιά. Χρόνια πολλά. Ευχές πολλές για υγεία, ευτυχία και καλοπέραση. Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο.
Ακριβώς αυτό θα περιμένουμε σήμερα για να γιορτάσουμε, να την καταβρούμε. Την άγια νύχτα. Να την περάσουμε όπως της πρέπει. Αλλά και όπως μας πρέπει. Να φάμε, να πιούμε και μέχρι το πρωί να πηδηχτούμε.
Διότι της νύχτας τα καμώματα είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Τη νύχτα η αγάπη σου με καίει, τις στάχτες μου μαζεύω το πρωί. Η νύχτα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα, έλα κοντά μου έλα μείνε ως το πρωί.
Μέχρι και το τραγούδι το λέει. Οπότε ένα δρόμος μας μένει. Ο οποίος οδηγεί στο κρεβάτι, για να βγάλουμε τα μάτια μας, με πίπες, με ισπανικές και πολλά άλλα κόλπα. Τι μας λείπει; Το έτερον ήμισυ. Πάμε, λοιπόν να το βρούμε.
Αλλά να είναι ένα σέξαλλο θηλυκό, χωρίς αναστολές, έτοιμο για όλα. Σαν τη Jelena Jensen, το μελαχρινό milfέιγ, το οποίο στα 42 του χρόνια, ξεφαντώνει τις νύχτες και ξέρει να περνάει καλά και τις νύχτες τις γιορτινές, όπως και αυτές των Χριστουγέννων.

Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με βυζάρες

Οπως τη βλέπουμε εδώ (στο δικό της SITE), να μας δείχνει πως θα έκανε τα πάντα όλα, αν το είχαμε στο κρεβάτι μας. Που παίρνει πίπα στο μακρινάρι το γλειφιτζούρι και του παίζει ισπανική. Είναι σαν να μας λέει, «Φαντάσου το θα κάνω στο δικό σου… γλειφιτζούρι».
Αλλωστε, έτσι έχει μάθει να περνάει τα βράδια, ειδικά τα γιορτινά. Να ανάβει, να μουσκεύει και να ανακουφίζεται με ένα καλό πήδημα, ή ακόμα και με σόλο σεξ. Τι περιμένουμε, λοιπόν, για ετούτη τη βραδιά;
Μα, τι άλλο από το να βρεθούμε ανάμεσα σε δυο σαρκώδη χείλια, σε δυο στρογγυλές βυζάρες, σε δυο μαλακά καπούλια; Να ανακουφιστούμε μέσα σε δυο χειλάρες, σαν αυτές που έχει ανάμεσα στα μπούτια της η Jelena;
Λοιπόν παιδιά αυτό σας εύχομαι για σήμερα. Φαΐ, πιοτί και μετά ξεσάλωμα, μέχρι να ξημερώσει. Καλό χριστουγεννιάτικο βράδυ.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *