Ευκαιρία για πολύ σεξ τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.
Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου θέλει σεξ, σεξ, σεξ! (video)
22/12/2023
Χριστουγεννιάτικα στολίδια στολίζουν τον κώλο τους.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια ανάμεσα στα καπούλια (video)
23/12/2023
Ευκαιρία για πολύ σεξ τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.
Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου θέλει σεξ, σεξ, σεξ! (video)
22/12/2023
Χριστουγεννιάτικα στολίδια στολίζουν τον κώλο τους.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια ανάμεσα στα καπούλια (video)
23/12/2023

Ασε τα σημεία των καιρών και πιάσε τις βυζάρες (video)

Ασε τα σημεία των καιρών και πιάσε τη Sojie.

Εβλεπα πριν από λίγες μέρες το «Ρολόι της Αποκάλυψης» και τις θεωρίες συνομωσίας που φούντωσαν με τα σημεία των καιρών.
Τι έλεγε, λοιπόν, το ρολόι; Πως μόλις εκατό δευτερόλεπτα απομένουν μέχρι τον ολοκληρωτικό αφανισμό του ανθρώπινου είδους. Είναι δε, η φετινή χρονιά, η τρίτη συνεχόμενη, που οι δείκτες του ρολογιού μένουν αμετακίνητοι.
Φαντάσου ρε παιδί μου, εκατό δευτερόλεπτα (που λέει ο λόγος) και παφ… Πάει! Δεν θα μείνει ούτε νύχι που να θυμίζει, ότι κάποτε σ’ αυτόν τον πλανήτη ζούσαν κάτι όμορφα πλάσματα, που τα ‘βγαζαν πέρα δύσκολα, αλλά απολάμβαναν τη χαρά της ζωής.
Οπότε, τι πρέπει να κάνουμε στον λίγο χρόνο που μας απομένει; Να τρέξουμε και να χορτάσουμε με τη χαρά της ζωής. Καθ’ όσον πολλές είναι οι χαρές της ζωής, αλλά μία είναι η υπέρτατη. Το σεξ (όπως έχουμε ξαναπεί).
Ετσι είναι. Δεν προλαβαίνουμε ρε παιδί μου. Να ξεκινήσουμε να ξεσκιστούμε. Να πηδάμε, να καβαλάμε ότι βρούμε. Πομπηία να το κάνουμε. Σόδομα και Γόμορα. Μέχρι τελικής πτώσης. Τι να φοβηθούμε δηλαδή, αφού το τέλος έρχεται.

Δεν έχουν νόημα τα σημεία των καιρών

Επειδή, λοιπόν, το τι έρχεται το ξέρουμε, μην κάθεσαι να βλέπεις τι γίνεται δίπλα σου. Να βλέπεις τι περνάει από δίπλα σου, να πέφτεις επάνω του μέχρι να το κουτουπώσεις. Να χυμήξεις πάνω σε μια Sojie (από τα NUBILE FILMS).
Αυτό πρέπει να κάνεις. Να πλανέψεις το εντυπωσιακό θηλυκό από τη Λιθουανία, που στα 24 χρόνια του χαίρεται το σεξ στο έπακρον. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα δε, να σε αφήσει να χαρείς κι’ εσύ το κορμί της.
Αλλωστε, μην το σκέφτεσαι και πολύ, καθόσον ο χρόνος στο ρολόι τελειώνει. Πρέπει οπωσδήποτε να χουφτώσεις, να γλεντήσεις δυο απίστευτες, σφριγηλές βυζάρες. Οπως και δυο απίθανα, στρογγυλά καπούλια. Να χαρείς έναν όμορφο κώλο.
Αλλά και να… αναπαυθείς μέσα σε δυο χείλια, που είναι ζεματιστά και υγρά. Ισα που προλαβαίνεις, σου λέω. Πέσε πάνω στα κορμιά, λοιπόν και άσε τους άλλους να σκοτώνουν την ώρα τους, μελετώντας τα σημεία των καιρών.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *