Ηρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες σαν τη Sonya Elf.
Πιάσε την αγιαστούρα, ήρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες (video)
26/12/2023
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία ZlataRay.
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία εκρήγνυται το θηλυκό (video)
27/12/2023
Ηρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες σαν τη Sonya Elf.
Πιάσε την αγιαστούρα, ήρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες (video)
26/12/2023
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία ZlataRay.
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία εκρήγνυται το θηλυκό (video)
27/12/2023

Κάνει good job και είναι εξπέρ στην ισπανική (video)

Η Laura Orsolya είναι καθηγήτρια και κάνει good job.

Πολλά είναι αυτά που απολαμβάνουμε στο σεξ, αλλά ένα πράγμα μας τρελαίνει. Ισως είναι το τέλειο, το must, αυτό που λέμε good job.
Μα φυσικά μιλάω για την ισπανική. Ετσι μας τη σύστησαν εδώ και πάνω από έναν αιώνα, οι ναυτικοί μας, που ερχόντουσαν από τα ισπανικά λιμάνια. Ηταν μία πρακτική που τη συνήθιζαν στα μπουρδέλα, οι Ισπανίδες που ήταν πολύ προικισμένες.
Φαντάσου δε, πως μόνο εμείς τη λέμε έτσι. Οι ίδιοι οι Ισπανοί τη λένε κουβανέζικη. Η ελληνική η λέξη που την αντιπροσωπεύει είναι η βυζομαλακία. Ας αφήσουμε, όμως, την ετυμολογία και πάμε να δούμε την πράξη.
Οταν είπα παραπάνω για το πώς γίνεται η καλή δουλειά, δεν εννοούσα αυτή καθ’ αυτή την ισπανική. Γιατί εκείνο που μας τρελαίνει είναι όταν συνδυάζεται με πίπα. Είναι άλλο πράγμα να πηδάς δυο βυζάρες και να ταυτόχρονα να μπαίνεις σε ένα στόμα.
Τα θηλυκά το ξέρουν αυτό και όταν έχουν κέφια, μας στέλνουν στους εφτά ουρανούς. Το ξέρει και η Laura Orsolya, αυτή η φλογερή Ουγγαρέζα, που διαθέτει ένα κορμί με πλούσιες καμπύλες, γεμάτες μαλακή σάρκα.

Είναι καθηγήτρια και κάνει good job

Αλήθεια, πρόσεξες τις βυζάρες της; Είναι τεράστια και σε ανάβουν απίστευτα όπως κρέμονται στον κόρφο της. Είναι και φυσικά. Με τέτοια προσόντα, η γυναικάρα, το δούλεψε πολύ και έγινε καθηγήτρια στην ισπανική, όπως λέει η ίδια.
Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε μικρή να κάνει σκηνές στα στούντιο (εδώ στο ANILOS) συνεχίζει ακόμα να είναι η αγαπημένη των αρσενικών που γουστάρουν τα βαριά κορμιά. Πρωτοεμφανίστηκε στα 25 της το 2001 και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Αλλά δεν είναι μόνο η ισπανική και οι πίπες που σε κάνουν να θέλεις να χυμήξεις πάνω της. Είναι και ο μεγάλος κώλος της, με τα ζουμερά καπούλια. Οπως και οι αφράτες μπουτάρες της, που θέλεις να τις χουφτώνεις.
Ασε δε, τα παχουλά χείλια ανάμεσα στα πόδια της, που όπως λέει είναι πάντα υγρά και ανοίγουν πολύ εύκολα. Η γυναίκα λέει πως η ισπανική είναι το φόρτε της, αλλά με κάθε σημείο του κορμιού της, κάνει good job.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *