Ρώτα τη Niki Skyler. Θα σου έλεγε ποτέ, είσαι το ταίρι μου;
Τι πρέπει να κάνεις για να σου πει είσαι το ταίρι μου (video)
25/10/2023
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice.
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice στο Playboy
26/10/2023
Ρώτα τη Niki Skyler. Θα σου έλεγε ποτέ, είσαι το ταίρι μου;
Τι πρέπει να κάνεις για να σου πει είσαι το ταίρι μου (video)
25/10/2023
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice.
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice στο Playboy
26/10/2023

Εξ αιτίας σου φουντώνει και κάνει σόλο σεξ (video)

Εξ αιτίας σου γίνονται όλα θα σου πει και η JessicaHotStorm.

Ακου τώρα λέει, να δεις ένα θηλυκό ξαναμμένο, να το ρωτήσεις γιατί φούντωσε ξαφνικά και να σου απαντήσει: «Εξ αιτίας σου»!
Δηλαδή, ότι σε είδε και κατάλαβε πως σε θέλει απεγνωσμένα. Σε είδε και είναι έτοιμο να σου παραδοθεί. Στις ορέξεις σου. Σε είδε και θέλει να πέσει στο κρεβάτι, στα πατώματα και μαζί να βγάλετε τα μάτια σας.
Ουτοπία. Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Είναι η φαντασίωση του ενός εκατομμυρίου. Και βάλε. Καθόσον τα θηλυκά έχουν μυαλά πονηρά. Δεν θέλουν να σε ανεβάζουν. Να σε σέρνουν σαν σκυλάκι θέλουνε, πίσω τους.
Τυχαία είναι η φράση, πυρ, γυνή και θάλασσα; Ποτέ ο εγωισμός τους δεν θα τα αφήσει να σου εξομολογηθούν πως σκίζονται για σένα. Εδώ άδικο έχουν και σου φορτώνουν στην πλάτη, όλα τα αμαρτήματα της γης.
Και μην ακούς τι λένε όταν είναι στο στάδιο της γνωριμίας. Του ψησίματος. Αμα μπεις στον χορό θα καταλάβεις τι γίνεται. Τότε που θα σε χορεύει στο ταψί. Τότε που θα σου έχει πάρει τον αέρα και πλέον θα είναι αργά.

Εξ αιτίας σου φουντώνει το πάθος μέσα της

Πάρε τη JessicaHotStorm (θα τη βρεις ΕΔΩ). Τι σου λέει; «Ελα να ζήσεις μια φλογερή, γεμάτη πάθος περιπέτεια». Σου ορκίζεται πως είναι έτοιμη να σου χαρίσει το μικροκαμωμένο κορμάκι της.
Σε διαβεβαιώνει πως φουντώνεις το πάθος μέσα της. Πως θέλει να της κάνεις ότι θες στα μικρά στήθια της, με τις μικρές ρώγες της. Πως θέλει να ασελγήσεις στον πισινό της και στον… θάμνο της. Οπως κάνει με το sex toy της.
Σου υπόσχεται πως μετά θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα σε πάει στον παράδεισο. Με εργαλείο τη γλώσσα της. Πίπα σου υπόσχεται και λέει πως είναι μια αθεράπευτη γλωσσοκοπάνα.
Μην τσιμπάς. Το αδύνατο σημείο σου εκμεταλλεύεται. Webcam girl είναι, αυτό πρέπει να κάνει. Αν την είχες στο σπίτι, θα καταλάβαινες πως είναι μια πραγματική γλωσσοκοπάνα. Και θα άκουγες πως όλα τα στραβά συμβαίνουν Εξ αιτίας σου.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *