Να χαίρεσαι την Kylie Shay
Μικρή μάγισσα, ξανθή να τη μπαλαμουτιάζεις (video)
09/07/2023
Τι ζούμε ρε με το Titty Drop.
Τι ζούμε ρε! Ο… χορός των βυζιών από 12 θηλυκά (video)
10/07/2023
Να χαίρεσαι την Kylie Shay
Μικρή μάγισσα, ξανθή να τη μπαλαμουτιάζεις (video)
09/07/2023
Τι ζούμε ρε με το Titty Drop.
Τι ζούμε ρε! Ο… χορός των βυζιών από 12 θηλυκά (video)
10/07/2023

Ενα όνειρο τρελό με 19χρονες, καμπύλες (video)

Ενα όνειρο τρελό, η Lola Johnson

Ενα όνειρο τρελό ή εφιάλτης;Είσαι πάνω στον σκυλοπνίχτη και μπάζει νερά. Πηδάς στη θάλασσα. Ναυαγός εσύ, ξεβράζεσαι στο ερημονήσι.
Το πιο τρελό σου όνειρο, που το βλέπεις στον ύπνο σου και στον ξύπνιο σου, ξανά και ξανά. Διότι άκου και τη συνέχεια. Καθόσον μαζί σου, ναυαγός είναι δίπλα σου και κάποια κιλάκια σάρκας, που βρίσκονται πάνω σε καμπύλες.
Κι΄ αφού βρίσκεις το νερό για να μην κορώσεις. Κι’ αφού βρεις και τίποτα καρύδες, τίποτε χόρτα και μάθεις να πιάνεις κάνα ψάρι, τότε… Τότε στο μυαλό έρχεται αυτό που λέγανε παλιά. Νερό έχουμε. Φαΐ έχουμε. Να ‘χαμε και μια… εφημερίδα!
Και πάει το μάτι σου πάνω στη ζουμερή σάρκα που την έχεις, εκεί, δίπλα σου. Το μόνο που θες είναι να απλώσεις τις χερούκλες σου και την παλαμαριάσεις. Χτυπάς πέναλτι σε άδειο τέρμα. Καθόσον τι θα κάνει; Το μοναδικό αρσενικό είσαι.
Οπως και να το κάνουμε και οι καμπύλες έχουν τις ανάγκες τους. Τις βιολογικές που λέγανε παλιά. Αρχίζεις να την περνάς ζωή και κότα. Κι΄ αν η… κότα έχει όνομα και τη λένε, Lola Johnson, που να στα λέω (Superbe)! Την έψησες για τα καλά.

Ενα όνειρο τρελό με χειλάρες και βυζάρες

Το μελαχρινό είναι ένα ολόδροσο, ολόφρεσκο θηλυκό. Με τα λάγνα, μπλε μάτια της και με τα πολλά υποσχόμενα, σαρκώδη χείλια της. Μόλις ενηλικιώθηκε, το μόνο που ήθελε ήταν να δείξει γυμνή την κορμάρα της στη globoσφαιρα.
Σήμερα, λοιπόν, στα 19 της χρόνια η Ουκρανή, έχει κάνει κάποια σετ, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κι’ αν δεν βρεθεί κανάς παραλής, να την πάει στο δικό του… ερημονήσι, έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.
Γαϊτανοφρύδα με απίθανες βυζάρες. Φυσικές. Στρογγυλές. Στητές στον κόρφο της. Μπουτάρες γεμάτες «καυτή» σάρκα. Να γεμίζει η χούφτα σου. Καπούλια φαρδιά. Να τα βλέπεις και να αναφωνείς, αμάν τι κώλος!
Ζουμερό θηλυκό, που το βλέπεις στον ύπνο σου και στον ξύπνιο σου. Το λαχταράς, φαντασιώνεσαι πως το παίρνεις και ζεις… ένα όνειρο τρελό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *