NicoleLeo: «Μαζί μου, δεν θα περάσεις ποτέ μια silent night»
«Ξέχνα τη silent night, έλα να τη γεμίσουμε βογγητά» (video)
28/12/2023
Γκιζέλα Ντάλι η βασίλισσα του softcore
Γκιζέλα Ντάλι: ολόγυμνη στο «Κυνηγημένοι εραστές» (video)
29/12/2023
NicoleLeo: «Μαζί μου, δεν θα περάσεις ποτέ μια silent night»
«Ξέχνα τη silent night, έλα να τη γεμίσουμε βογγητά» (video)
28/12/2023
Γκιζέλα Ντάλι η βασίλισσα του softcore
Γκιζέλα Ντάλι: ολόγυμνη στο «Κυνηγημένοι εραστές» (video)
29/12/2023

Βάλτου δαχτυλίδι αρραβώνα και θα κάνει τα πάντα όλα (video)

Βάλε δαχτυλίδι αρραβώνα στην TeasingJuliana

Με ένα όνειρο ζουν τα θηλυκά. Να βρουν εκείνον που θα τους βάλει στεφάνι. Εσύ, προσπάθησε με δαχτυλίδι αρραβώνα.
Ακριβώς έτσι είναι όλαι αι γυναίκαι. Καθημερινές, φεμινίστριες, όλες το ίδιο θέλουν. Να ακούσουν την πρόταση γάμου, να φορέσουν το νυφικό και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Συμβιβάζονται και με το δημαρχείο.
Αλλά εσύ το ξέρεις το κόλπο. Παλαιόθεν γνωστό. Υπόσχεσαι πως θα της φορέσεις την κουλούρα και στρίβεις διά του αρραβώνος. Τα έχει γράψει ο Δημήτρης Ψαθάς, αυτά, στην κωμωδία «Ο ατσίδας».
Λοιπόν, της περνάς το δαχτυλίδι, ηρεμεί, περνάει μια ευτυχισμένη περίοδος, η οποία μπορεί να κρατήσει κανά δυο χρόνια και μετά… Προκύπτει η ασυμφωνία χαρακτήρων και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά…
Στο μεταξύ, εσύ θα την έχεις περάσει κοτσάνι. Θα της έχεις κάνει ότι γουστάρεις. Μην νομίζεις, δε, ότι θα έχεις προβλήματα. Κύριος ήρθες, κύριος φεύγεις. Αφού δεν ταιριάζουμε, πως θα συμπεθεριάσουμε.

Βάλτης δαχτυλίδι αρραβώνα και άσε την κουλούρα

Κάπως έτσι σκέφτεται και η TeasingJuliana (θα τη βρεις ΕΔΩ). Σου λέει τριάντα έξι έγινα. Για πόσο καιρό ακόμα θα δουλεύω ως webcam girl; Ψάχνει λοιπόν να βρει κάποιον να της βάλει την κουλούρα, να ανοίξει σπιτικό.
Αμα δε, βρεθεί αυτός ο κάποιος, είναι έτοιμη να του παραδοθεί, να του κάνει τα πάντα όλα. Δοκίμασε, λοιπόν να της τάξεις αρραβώνα και να δεις που θα τσιμπήσει. Δεν θέλεις να χαίρεσαι κάποιο διάστημα τις καμπύλες της;
Οι οποίες είναι τροφαντές και μαλακές. Ολο το διάστημα του αρραβώνα, θα παλαμαριάζεις τις βυζάρες της, θα χουφτώνεις τον κώλο της τον μεγάλο, τις μπουτάρες της. Θα γεύεσαι και θα… αναπαύεσαι στα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια.
Δεν αξίζει να της περάσεις ένα δαχτυλίδι για να δρέψεις όλους τους καρπούς της; Φυσικά και αξίζει, καθώς κανείς δεν σε δεσμεύει και όποια ώρα θέλεις στρίβεις. Εφάρμοσε το στρίβειν δια του αρραβώνος, αλλά φεύγοντας, άφησέ της το δαχτυλίδι αρραβώνα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *