Αχ, στάζει μέλι από παντού η Kandy Cole.
Προκλητικό στάζει μέλι από παντού (video)
30/01/2024
Ασε τα τέσσερα τοστ και πιάσε τα ψαχνά της Sweetie Care.
Με τέσσερα τοστ δεν χορταίνει, θέλει τσιτσί (video)
01/02/2024
Αχ, στάζει μέλι από παντού η Kandy Cole.
Προκλητικό στάζει μέλι από παντού (video)
30/01/2024
Ασε τα τέσσερα τοστ και πιάσε τα ψαχνά της Sweetie Care.
Με τέσσερα τοστ δεν χορταίνει, θέλει τσιτσί (video)
01/02/2024

«Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια από την πίσω πόρτα» (video)

Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια λέει η Rahyndee James.

Μπορεί να είναι μικρό στο μάτι, αλλά είναι πολύ μεγάλο στο κρεβάτι, το θηλυκό. Αχόρταγο, συνέχεια σου λέει, θέλω κι άλλα.
Πρόκειται για περίπτωση γυναίκας. Η Rahyndee James, αυτό το κοντούτσικο αμερικανάκι από τη Φλόριντα, μόνο το σεξ έχει στο μυαλό της. Γι’ αυτό και ψάχτηκε πολύ στα 20 της χρόνια και κατάφερε να γίνει πορνοστάρ. Πλέον είναι περιζήτητη.
Πλέον έχει κλείσει δώδεκα χρόνια στη βιομηχανία ενηλίκων και συνεχίζει ακάθεκτη. Απολαμβάνει τη δουλειά της και στις περισσότερες σκηνές που γυρίζει ο οργασμός της δεν είναι προσποιητός. Αφού ζει για να κάνει σεξ!
Οπως η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις που έχει δώσει, «Είμαι συνέχεια υγρή και ερεθισμένη». Εχει δε, αποκαλύψει, πως ακόμα και μετά μιας μέρας σκληρής δουλειάς, όταν γυρίζει σπίτι, κάνει σόλο σεξ για να μπορέσει να ηρεμήσει!
Τίποτα δεν θεωρεί ταμπού στο σεξ. Τα κάνει όλα στα στούντιο, μπροστά στην κάμερα (εδώ θα τη δούμε στο DIGITALDESIRE). Από σόλο, στριπτίζ, μέχρι boy/girl και girl/girl. Τώρα, δε, τελευταία, ανακάλυψε και καινούργια πράγματα που την εξιτάρουν.

«Ναι θέλω κι άλλα πολλά παιχνιδάκια»

Αλήθεια, τι έκανε; Ανοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, όπου μπορείς να δεις τα βίντεό της, τα οποία είναι γεμάτα φαντασιώσεις. Τρελαίνεται για το Role Play και κυρίως για φαντασιώσεις που έχουν να κάνουν με το family sex.
Επίσης ανακάλυψε πως τρελαίνεται για το σεξ από την πίσω πόρτα. Στα περισσότερα βίντεο που ανεβάζει (και πουλάει βέβαια), θα την δεις να κάνει anal σεξ. Είτε το κάνει με τον παρτενέρ της, είτε το κάνει με τα sex toys της.
Μέχρι τώρα έχει ικανοποιητικό αριθμό ακόλουθων, οι οποίοι τρελαίνονται με τα στητά και μυτερά στήθια της, με τις φουσκωμένες ρώγες. Ενώ εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τα στρογγυλά και γυμνασμένα καπούλια της.
Αλλωστε αυτό θέλει και η ίδια. Να μπαίνεις να τη βλέπεις να βάζει ότι βρίσκει μέσα στον κώλο της και να φτάνει σε οργασμό. Μόλις δε, τελειώνει να τη βλέπεις να εκλιπαρεί και να σου λέει, θέλω κι άλλα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *