Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς την πούτσισες.
Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς, πάει την έκατσες (video)
14/12/2023
Τα θηλυκά έχουν το the glory ανάμεσα στα πόδια.
Στα θηλυκά, the glory βρίσκεται χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
15/12/2023
Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς την πούτσισες.
Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς, πάει την έκατσες (video)
14/12/2023
Τα θηλυκά έχουν το the glory ανάμεσα στα πόδια.
Στα θηλυκά, the glory βρίσκεται χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
15/12/2023

Webcam girl όλα τα τρώει και θεριεύει και φουντώνει (video)

Η DeviaTeller όλα τα τρώει και θεριεύει και τελειώνει .

Ετσι δεν λέει ο λαός μας; Πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη; Αυτό κάνει λοιπόν το φλογερό το θηλυκό, όλα τα τρώει και θεριεύει!
Τώρα θα μου πεις, πως δεν δείχνει να θεριεύει. Ούτε δίμετρο είναι (1.64), ούτε πλούσιες καμπύλες έχει στο κορμί του. Ομως, ξέρω τι σου λέω. Πήδα – πήδα συνέχεια σκληρά μαντζαφλάρια, έχει γίνει άγριο θηρίο στο κρεβάτι.
Διότι το σεξ δεν είναι σαν το ποδήλατο. Που όταν το καβαλήσεις δεν το ξεχνάς ποτέ, όσα χρόνια και να περάσουν. Στο σεξ, άμα οι καβαλαρίες αραιώσουν, αρχίζουν οι αμφιβολίες και θέλει πολύ δουλειά για να τις ξαναρχίσεις.
Εδώ λοιπόν, έχουμε ένα θηλυκό που το ξέρει καλά αυτό. Γι’ αυτό, η DeviaTeller (θα τη βρεις ΕΔΩ) είναι κάθε μέρα στις επάλξεις. Πάνω σε ένα κρεβάτι ξαπλωμένη και φροντίζει να έχει οργασμούς, είτε με αρσενικά, είτε με τα δάχτυλά της, είτε με τα sex toy της.
Αλλωστε, αυτή είναι η δουλειά της. Ετσι βιοπορίζεται. Webcam girl, είναι, τι ήθελες να κάνει; Σόλο σεξ θα κάνει και θα προσπαθεί να φαντασιώνει και να καυλώνει, όποιο αρσενικό μπει στο δωμάτιό του.

Το ξανθό όλα τα τρώει και θεριεύει

Πάντως, δεν είναι πως κάνει τα πάντα, μόνο για τη δουλειά της. Ψάχνεται κι’ όλας. Διότι σου λέει, πως γυναίκα είμαι, δεν μου πέφτει κι’ εμένα ένας άντρας; Ε, λοιπόν σου λέει εγώ εδώ μέσα θα τον βρω.
Ετσι, λοιπόν ομορφούλικο που είναι προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον εκείνου που θα το επιλέξει για να εγκατασταθεί μόνιμα στο δωμάτιό του. Που θα θέλει να χουφτώνει συνέχεια τα αξιοχούφτωτα στήθια του και τις μεγάλες ρώγες του.
Αλλά όχι μόνον. Ψάχνει για εκείνον που θα θέλει να γλεντάει τον στρογγυλό του κώλο και να… αναπαύεται μέσα στα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια. Ξέρει, όμως, πως όταν τον βρει, πρέπει να είναι πολύ προπονημένο για να μην τον απογοητεύσει.
Γι’ αυτό έχει γίνει άγριο θεριό στο κρεβάτι. Τη συνταγή, την ξέρει. Οπότε, όλα τα τρώει και θεριεύει.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *