Η ζωή είναι ωραία κοντά στη VickyJackson.
Η ζωή είναι ωραία, κοντά σε ένα ξαναμμένο θηλυκό (video)
26/10/2022
Η καλύτερη στιγμή τους είναι όταν το κάνουν μόνα του.
Η καλύτερη στιγμή τους είναι όταν κάνουν σόλο σεξ (video)
05/11/2022
Η ζωή είναι ωραία κοντά στη VickyJackson.
Η ζωή είναι ωραία, κοντά σε ένα ξαναμμένο θηλυκό (video)
26/10/2022
Η καλύτερη στιγμή τους είναι όταν το κάνουν μόνα του.
Η καλύτερη στιγμή τους είναι όταν κάνουν σόλο σεξ (video)
05/11/2022

Το βλέπεις γυμνό και σε χτυπάει… κεραυνοβόλος έρωτας

Κεραυνοβόλος έρωτας η Polina Korzum.

Είναι μερικά θηλυκά που μόλις τα δεις, μένεις με ανοιχτό το στόμα. Με γουρλωμένα μάτια. Είναι σαν να σε χτυπάει… κεραυνοβόλος έρωτας.
Εδώ έχουμε ένα τέτοιο θηλυκό. Το βλέπεις έτι όπως είναι θλιμμένο και νιώθεις ένα σκίρτημα. Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Θέλεις να σταθείς δίπλα του για να του διώξεις τη μελαγχολία.
Δεν ξέρω αν γενικώς έχει αυτή τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. ΄Η αν της ζήτησε να ποζάρει έτσι ο Artem για τις ανάγκες της φωτογράφισης. ΄Η αν είναι σε αυτή τη διάθεση επειδή βλέπει πως δεν τελειώνει ο πόλεμος στη χώρα του.
Ναι. Από την Ουκρανία είναι ο κορίτσαρος. Με το καστανό μαλλάκι του. Με τα παχιά φρύδια. Με τις ματάρες του. Τις μαύρες. Με τα σαρκώδη χείλια του. Ενα κουκλί είναι, που εξακολουθεί να μένει στη χώρα του.
Η Polina Korzun παρά τις σειρήνες του πολέμου, συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει. Να πετάει τα ρούχα της και να ποζάρει ολόγυμνη για τους καλλιτέχνες φωτογράφους. Και πληρώνεται γι’ αυτό, καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Είναι μοντέλο.

Σε χτυπάει κεραυνοβόλος έρωτας όταν βλέπεις τα στήθια της

Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτήν. Μόνο το ότι είναι μικρότερη των 30 ετών και πως η απόσταση από την κορυφή ως τα πόδια της είναι 156 εκατοστά. Σου φαίνεται κοντή; Εγώ θα έλεγα πως είναι λαχταριστή.
Βέβαια, σε αυτό το σετ, δεν μας δείχνει καθόλου τον πισινό της. Αν, όμως μπεις στον λογαριασμό της στο Instagram, θα διαπιστώσεις πως έχει δυο στρογγυλά καπούλια, γεμάτα «καυτή» σάρκα.
Εκεί που είναι πολύ προικισμένη είναι στον κόρφο της. Τι υπέροχα στήθια είναι αυτά. Τα ζαχαρώνεις. Τα λιγουρεύεσαι. Και τι δεν θα ‘δινες για να τα κρατήσεις έστω και για λίγο μέσα στις χούφτες σου.
Μεγάλα στήθια. Μεστά. Στρογγυλά. Σφριγηλά. Ορθια και στητά. Αυτά λιμπίζονται και οι ακόλουθοί της. Οπως και το λεπτό της το κορμί, με τον ξυρισμένο… θάμνο και τα γεμάτα μπούτια της. Είναι να μην σε χτυπήσει κεραυνοβόλος έρωτας!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *