«Θέλω να με παίρνεις, πάνω κάτω και πλαγίως»! (video)
25/09/2022
Η Sophia με το sex toy της
Βάζει το sex toy ανάμεσα στα πόδια και γίνεται το σώσε (video)
29/09/2022
«Θέλω να με παίρνεις, πάνω κάτω και πλαγίως»! (video)
25/09/2022
Η Sophia με το sex toy της
Βάζει το sex toy ανάμεσα στα πόδια και γίνεται το σώσε (video)
29/09/2022

Ο παράδεισος βρίσκεται ανάμεσα στα γυναικεία μπούτια (video)

Λένε ότι σέρνει καράβι. Οχι μόνο… Και υπερωκεάνιο και τάνκερ, μέχρι κρουαζιερόπλοιο. Ολους μας σέρνει, γιατί εκεί βρίσκεται ο παράδεισος!
Αυτό σε ανακουφίζει, σε ξαλαφρώνει, σε χαλαρώνει. Αυτό σου χαρίζει τη χαρά της ζωής. Θέλεις να το χαϊδέψεις. Θέλεις να το γευτείς. Θέλεις να μπεις μέσα του. Γιατί εκεί θα βρεις τη… γη της επαγγελίας!
Τι όμορφο που είναι το μουνί. Τριχωτό, τριμαρισμένο, ξυρισμένο… Το βλέπεις και σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι. Ποιητές το έχουν υμνήσει. Ο λαός το έχει χιλιοτραγουδίσει. Καλλιτέχνες το έχουν ζωγραφίσει…
Ολοι, δε, το έχουν ποθήσει. Φαντάσου πως ξυπνάει η λαγνεία μέσα σου, όταν βρίσκεσαι μπροστά του. Να το βλέπεις σε όλες του τις λεπτομέρειες. Να σε χτυπάει η καυτή ανάσα του. Να το νιώθεις… αχνιστό.
Σήμερα λοιπόν, είναι η ώρα για μια… ωδή στο μουνί. Να το αποθεώσουμε. Πως; Βλέποντας τα πρόστυχα τα θηλυκά του ίντερνετ, που ανοίγουν τα μπούτια τους και μας δείχνουν το μουνί τους.

Ο παράδεισος σου ανοίγει την… τρυπούλα του

Τώρα θα μου πεις, ωδή στο μουνί με μπανιστήρι, γίνεται; Τι λέει ο λαός μας; Χίλια μουνιά τριγύρω μου, στον πούτσο μου κανένα. Οπότε, φάτε μάτια ψάρια και να πούμε και ευχαριστώ σε αυτά τα θηλυκά.
Εντεκα ωραία μουνιά. Αλλα με χείλια λεπτά. Αλλα με χείλια μακριά. Αλλα με χείλια παχιά. Με κλειτορίδα μικρή, ή πιο μεγάλη. Κάποια από αυτά να χαϊδεύονται με το χέρι. Και άλλα να παίρνουν μέσα τους ότι βρουν.
Φοβερό το θηλυκό που κάνει σόλο σεξ, βάζοντας μέσα του το μπουκαλάκι με τη λοσιόν ομορφιάς. Αλλά και το άλλο που βάζει μέσα του τη βούρτσα, με την οποία χτενίζει τα μαλλιά του. Και το μουνί χτενίζεται που λέμε.
Ονειρο είναι το θηλυκό που απλώνει πάνω στα χείλια του τα υγρά που βγήκαν ύστερα από τον οργασμό του. Αλλά και εκείνο που χώνει πολύ βαθιά μέσα του sex toy του. Να τα δούμε και να επιλέξουμε, ποιος είναι… ο παράδεισος που μας ταιριάζει.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *