Τι λες τώρα; Να σου τσιτσιδωθεί η Odette;
Τι λες τώρα για ένα στριπτιζάκι από ένα χανουμάκι (video)
07/10/2023
Ολα θα πάνε καλά με τα θηλυκά που κάνουν σόλο σεξ.
Ολα θα πάνε καλά για τα κορίτσια που ανακουφίζονται (video)
09/10/2023
Τι λες τώρα; Να σου τσιτσιδωθεί η Odette;
Τι λες τώρα για ένα στριπτιζάκι από ένα χανουμάκι (video)
07/10/2023
Ολα θα πάνε καλά με τα θηλυκά που κάνουν σόλο σεξ.
Ολα θα πάνε καλά για τα κορίτσια που ανακουφίζονται (video)
09/10/2023

Love in the air και στο κορμί της Ιταλίδας

Love is in the air και στο κορμί της Stephany Siepe.

Σου εύχομαι πολύ σύντομα να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Να πετάς στα σύννεφα. Καθόσον, όπως λένε, Love in the air.
Είναι, όμως, ο έρωτας μόνον στον αέρα; Διότι, ναι, πλανάται στην ατμόσφαιρα, κάπου εκεί βρίσκεται και σε περιμένει. Το θέμα, όμως είναι να τον βρεις και από τα δύσκολα να βγεις. Και που θα τον βρεις;
Μα που αλλού; Σε ένα γυναικείο κορμί. Σε μια ψυχή που θα την βρεις σε κάποια γωνιά τούτης γης που την πατούμε. Και το θέμα είναι να της πεις, ότι με τα φιλιά τη, όλη τη νύχτα θα τη βρεις.
Και για να τη βρεις, ο Mr Hxly σου δείχνει τον δρόμο. Οχι, δεν είναι κανένας μάγος, που θα χτυπήσει τα δάχτυλά του και θα εμφανιστεί μπροστά σου ένα θηλυκό. Είναι ένας καλλιτέχνης φωτογράφος, που αναδεικνύει το γυμνό γυναικείο κορμί.
Και τι σου λέει μέσα από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του; Πως δεν είναι μόνο η ομορφιά. Είναι η λαγνεία, είναι ο αισθησιασμός. Οπως αυτός που ξεχειλίζει στη συμπατριώτισσά του, την Ιταλίδα, τη Stephanie Siepe.

Love in the air και στο σκοτεινό δωμάτιο

Αδικο έχει; Μια ματιά να της ρίξεις φτάνει, αεροπλάνο να γενείς. Είναι 25 χρονών και πάνω στα ντουζένια της. Αισθησιακή, ναι. Αλλά αν τη δεις με άλλη ματιά, μπορείς να πεις ότι παίρνει πρόστυχες πόζες.
Δες την τελευταία φωτογραφία. Είναι ολόγυμνη με ανοιχτά τα πόδια και περιμένεις να δεις τον… θάμνο της σε όλο του το μεγαλείο. Επιτηδευμένα βάζει τα χέρια της και σε αφήνει μόνο να φαντασιωθείς.
Το παθιασμένο μοντέλο έχει υπέροχα στήθια. Στέκονται όρθια στον κόρφο της και είναι στρογγυλά. Και βέβαια, είναι μεγάλα όσο πρέπει για να δένουν αρμονικά στο κορμί της. Ποίημα οι ρώγες της, που τους έχει κάνει piercing.
Φοράει διάφανες κάλτσες και ψηλά τακούνια. Μπορεί να είναι τα φετίχ της. ‘ Η του φωτογράφου. Μια τέτοια γυναίκα να έχεις και θα καταλάβεις πως Love in the air. Του δωματίου, όμως.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *