«Ελα να παίξουμε" σου ψιθυρίζει η EloraGalway».
«Ελα να παίξουμε παιχνιδάκια από την… πίσω πόρτα» (video)
06/10/2023
Love is in the air και στο κορμί της Stephany Siepe.
Love in the air και στο κορμί της Ιταλίδας
07/10/2023
«Ελα να παίξουμε" σου ψιθυρίζει η EloraGalway».
«Ελα να παίξουμε παιχνιδάκια από την… πίσω πόρτα» (video)
06/10/2023
Love is in the air και στο κορμί της Stephany Siepe.
Love in the air και στο κορμί της Ιταλίδας
07/10/2023

Τι λες τώρα για ένα στριπτιζάκι από ένα χανουμάκι (video)

Τι λες τώρα; Να σου τσιτσιδωθεί η Odette;

Θέλω πολλές, γυναίκες θέλω πολλές κι’ από όλες τις φυλές, ξανθές, μελαχρινές, τραγούδαγε ο Χοντρονάκος. Ε! Καλά. Τι λες τώρα;
Ξέρεις τι θα πει να την περνάς σαν σουλτάνος… Να τρως τα κοψίδια σου, να πίνεις τις ρακές σου και μόνο μια έγνοια να ‘χεις. Ποια χανούμισσα από το χαρέμι σου θα διαλέξεις για να στην ετοιμάσουν οι σκλάβες σου για τη νύχτα.
Από τις πολλές χανούμισσες που έχεις. Λεπτές ή παχουλές. Κοντές ή ψηλές. Ξανθιές και μελαχρινές. Μαυρομάτες ή πρασινομάτες. Λευκές ή μαύρες. Απ’ όλες τις φυλές. Να διαλέγεις και να παίρνεις.
Μπερεκέτια πράγματα. Ζωάρα. Να μην θέλεις να ξεμυτίσεις από το σαράι σου. Και που να πας δηλαδή; Εχεις βρει τον επίγειο παράδεισό σου. Ονειρα, θα μου πεις. Για φέρτο, όμως, στο σήμερα…
Λίγο μαγκάκος και τολμηρός πρέπει να ‘σαι. Γνωριμίες πρέπει να κάνεις. Και να φτιάξεις μια καλή ατζέντα. Και όταν προχωράει η μέρα προς το τέλος, να ανοίγεις το κινητό και να επιλέγεις με ποιο… χανουμάκι θέλεις να συνευρεθείς το βραδάκι.

Τι λες τώρα; Και σήμερα γίνεται

Ετσι λειτουργεί το πράμα σήμερα. Και μπορείς να είσαι πασάς στα Γιάννενα. Και να έχεις κάθε βράδυ μια Odette δίπλα σου. Αυτήν τη φλογερή κοκκινομάλλα, να σου κάνει το πιο ερωτικό στριπτιζάκι.
Η 30χρονη Αμερικανίδα ότι κάνει, το κάνει με πάθος (όπως εδώ στο PLAYBOY). Εχει λάγνο βλέμμα και όταν σε κοιτάζει με τα πράσινα μάτια της σε ζαλίζει. Το χανουμάκι κυλιέται από καναπέ σε καναπέ και αποκαλύπτει τις ομορφιές που έχει το λαχταριστό κορμί της.
Εντυπωσιακά, τα μεγάλα βυζιά, που κρέμονται στον κόρφο της. Σε κάνουν να χάνεις το φως σου. Αλλά και τα καπούλια της είναι φοβερά. Σχηματίζουν έναν λαχταριστό κώλο, που θέλεις να τον πιεις στο ποτήρι.
Τον… θάμνο της τον έχει τριμαρισμένο, έχοντας αφήσει μια γραμμή από τριχούλες. Για να φαίνονται και τα λεπτά χειλάκια του. Δεν αξίζει να έχεις ένα χαρέμι και να γλεντάς με όποιο χανουμάκι θέλεις κάθε βράδυ; Τι λες τώρα;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *