Το φεγγάρι κάνει βόλτα στο κορμί της Ms_Lune.
Το φεγγάρι κάνει βόλτα γυμνό στη globoσφαιρα (video)
26/11/2023
Η Roxane Mesquida γυμνή στο «Now Apocalypse».
Η Roxane Mesquida γυμνή στη σειρά «Now Apocalypse» (video)
29/11/2023
Το φεγγάρι κάνει βόλτα στο κορμί της Ms_Lune.
Το φεγγάρι κάνει βόλτα γυμνό στη globoσφαιρα (video)
26/11/2023
Η Roxane Mesquida γυμνή στο «Now Apocalypse».
Η Roxane Mesquida γυμνή στη σειρά «Now Apocalypse» (video)
29/11/2023

Πες κάτι πρόστυχο και όρμα στις καμπύλες του (video)

Πες κάτι βρόμικο στην Ashley Peaks.

Μερικές γυναίκες, τρελαίνονται, ανάβουν, τα δίνουν όλα, όταν τους μιλάς πρόστυχα. Σχεδόν στο ζητάνε, στο λένε: Πες κάτι!
Αλλά τι μπορείς να της πεις; Θα μπορούσες να της πεις πως τα χείλια της, θα φαίνονταν ωραιότερα ανάμεσα στα πόδια σου. Επίσης πως μαζί της θέλεις να κάνεις ότι πιο βρώμικο έχεις φανταστεί.
Επίσης θα μπορούσες να της πεις πως θα σταματήσεις να την πηδάς, μόνο όταν αρχίσει να τρέμει. Αλλη καλή ατάκα είναι το: Το έχω γλείψει άρα είναι δικό μου. ‘ Η ακόμα να της πεις πως θέλεις να της σκίσεις τα εσώρουχα.
Ακόμα μπορείς να το σκληρύνεις λίγο το πράγμα. Να της πεις ότι έχεις τη φαντασίωση να τη δέσεις και να την πάρεις άγρια. Μπορείς πάλι να της πεις πως θέλεις να τη βλέπεις να την πηδάει μια άλλη γυναίκα.
Υπάρχει και το άλλο όμως. Σε πολλές γυναίκες αρέσει να τις βρίζουν. Τους αρέσει να ακούνε από το στόμα σου πως είναι η καργιόλα σου, η πουτάνα σου. Θέλουν να τις αποκαλείς, καύλα μου, μουνάρα μου.

Πες κάτι πρόστυχο στη λατίνα

Κάπως έτσι θέλει να της συμπεριφέρεται στο σεξ και η Ashlyn Peaks. Ποια είναι αυτή; Μια καυτή λατίνα, με ένα κορμί που καίει, λες και ψήνεται από τον πυρετό. Και τι κορμάρα! Πλούσια προικισμένη με καμπύλες.
Τι απίστευτες μεγάλες βυζάρες είναι αυτές! Γεμάτες μαλακή και καυτή σάρκα. Είναι φυσικές, χωρίς ίχνος σιλικόνης (ή δεν ξέρω τι άλλο βάζουν) μέσα τους. Τι ωραίες ρώγες, μεγάλες και στρογγυλές.
Αλλά γεμάτο ψαχνά είναι όλο του το μελαμψό κορμί. Μπρατσάρες, ψωμάκια, δίπλες στην κοιλιά, μπουτάρες. Ανάμεσά τους βρίσκονται δυο χείλια, παχουλά, που τα ανοίγει και φαίνεται η ροζ τρυπούλα.
Δεν ήταν πάντα έτσι η 28χρονη. Οταν πρωτοεμφανίστηκε ως πορνοστάρ (εδώ τη βλέπουμε στο SCORELAND), πριν από δύο χρόνια, ήταν αρκετά πιο αδύνατη. Ηθελε, όμως, πάντα να έχει μεγάλο κώλο και έτσι πάχυνε. Παντού.
Στο σεξ είναι Straight και θέλει το αρσενικό να της μιλάει όσο πιο πρόστυχα μπορεί. Θέλεις μια τέτοια λατίνα; Μίλα της βρόμικα. Πες κάτι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *