Που ψηφίζω; Στην κάλπη της FuzzyPinkElephant.
Που ψηφίζω ρωτάς; Στην… κάλπη της FuzzyPinkElephant (video)
18/09/2023
Φλεγόμενο σώμα και φιλήδονο, η Lindsey Pelas.
Φλεγόμενο σώμα φιλήδονο κορμί (video)
19/09/2023
Που ψηφίζω; Στην κάλπη της FuzzyPinkElephant.
Που ψηφίζω ρωτάς; Στην… κάλπη της FuzzyPinkElephant (video)
18/09/2023
Φλεγόμενο σώμα και φιλήδονο, η Lindsey Pelas.
Φλεγόμενο σώμα φιλήδονο κορμί (video)
19/09/2023

Ομορφο λουλούδι ζητάει… ποτιστικά αρσενικά (video)

Ομορφο λουλούδι με καμπύλες η Juliana Simms.

Τα άνθια, τα άνθια, ζητούσε ο ποιητής Φανφάρας για να απαγγείλει. Ε! Νάτο. Εδώ το έχουμε το πιο ευωδιαστό, το πιο Ομορφο λουλούδι.
Εξηγούμαι. Φιλοξενούμε σήμερα μια φιλήδονη γυναικάρα, με μερικά κιλάκια παραπάνω, που την κάνουν σούπερ σέξι. Γυμνές φωτογραφίσεις κάνει στον ελεύθερο χρόνο της και το επάγγελμά της, το οποίο εξασκεί, είναι ανθοπώλης.
Ενα λουλούδι να περιποιείται και να πουλάει λουλούδια. Είναι και καθηγήτρια και παραδίδει μαθήματα σε σπουδαστές, σε σχολές ανθοκομίας. Καθηγήτρια, όμως, είναι και στο σεξ, όπως εξομολογείται η ίδια.
H Juliana Simms είναι ένα milfέιγ που χρωστάει τη δημοφιλία της στο μεγάλο (σε μέγεθος) κορμί της. Το όνειρο πάρα πολλών αρσενικών να βουτάνε στην μπόλικη σάρκα, να τη γραπώνουν, να τη χουφτώνουν.
Η Λευκορωσίδα, στα 34 της, είναι ακόμα ενεργή και πολύ kinky. Την ανακάλυψαν στο SCORELAND πριν από εννέα χρόνια. Διέγνωσαν το ταλέντο της και ακόμα κάνει σκηνές για το συγκεκριμένο στούντιο.

Ομορφο λουλούδι με μπόλικα πιασίματα

Οταν ακούει τη λέξη σεξ, το μυαλό της πάει κατ’ ευθείαν στον οργασμό. Στην απόλαυση, στην υπέρτατη ευχαρίστηση. Γι’ αυτό, λατρεύει τα… ποτιστικά αρσενικά, εκείνα που έχουν αντοχή και δεν είναι γρήγορα… πιστόλια.
Θέλει να της χουφτώνουν τις παχουλές, αφράτες καμπύλες της. Τρελαίνεται να της ζουλάνε τις βυζάρες της, οι οποίες είναι μεγάλες και απολύτως φυσικές. Λατρεύει να παίζουν με τα δυο βυζιά που κρέμονται στον κόρφο της.
Θέλει επίσης,, να της ρουφάνε τις ρώγες και να της ζουλάνε τις μπουτάρες της, που είναι γεμάτες μαλακή σάρκα. Λαχταράει να της χουφτώνουν τα ψωμάκια και την κοιλιά της, ενώ θέλει να εκστασιάζονται τα αρσενικά, από τον μεγάλο και τροφαντό κώλο της.
Γι’ αυτό και η αγαπημένη της στάση στο σεξ, είναι να πέφτει στα τέσσερα. Αν και βασικά, της αρέσουν όλες οι στάσεις. Οτι θέλει το αρσενικό, λέει η ίδια σε συνέντευξή της. Οσο για την επίμαχη ερώτηση, που τα θέλει, απαντάει:
«Εξαράται από τον άντρα. Εγώ τα παίρνω παντού και τα καταπίνω επίσης. Ολα μου αρέσουν. Δεν έχω πρόβλημα». Πες μου τώρα, Που θα βρεις πιο Ομορφο λουλούδι;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *