Η Νόνη Δούνια γυμνή στον Χαμένο Παράδεισο.
Η Νόνη Δούνια γυμνή στην ταινία Χαμένος Παράδεισος (video)
30/11/2023
Eddie Mitsou: η άγρια ορχιδέα, γυμνή
Eddie Mitsou: Η Ελληνίδα άγρια ορχιδέα, γυμνή
01/12/2023
Η Νόνη Δούνια γυμνή στον Χαμένο Παράδεισο.
Η Νόνη Δούνια γυμνή στην ταινία Χαμένος Παράδεισος (video)
30/11/2023
Eddie Mitsou: η άγρια ορχιδέα, γυμνή
Eddie Mitsou: Η Ελληνίδα άγρια ορχιδέα, γυμνή
01/12/2023

Νταρντάνα: το αρχοντικό κορμί με τα αφράτα χουφτώματα (video)

Είναι το αρχοντικό κορμί με τα πιασίματα η Christy Sparks.

Πως θα έλεγες μια γυναίκα με κιλά; Μπόλικα. Χοντρή, φακλάνα; Οχι. Θα την έλεγες, η νταρντάνα με το αρχοντικό κορμί.
Πάντως χοντρή δεν θα την έλεγες με τίποτα. Καθόσον είσαι άρχοντας και δεν προσβάλεις τις γυναίκες. Φακλάνα, μάλλον δεν θα την έλεγες, λόγω της παλιάς σημασίας που είχε η ξενόφερτη λέξη.
Δηλαδή: Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σήμαινε την πόρνη του δρόμου. Την καλντεριμιτζού. Στις μέρες μας, πλέον σημαίνει τη γυναίκα που έχει πληθωρικό κώλο και πλούσιες και έντονες καμπύλες.
Αλλά για να μην σε παρεξηγήσει, πες την καλύτερα νταρντάνα. Πες της για την αρχοντιά που έχει το κορμί της. Καθόσον ένα κορμί με άφθονα πιασίματα, τι άλλο είναι; Αρχοντικό είναι.
Μεταξύ μας τώρα, ένα extra large κορμί, όπως είναι η Christy Sparks, θα το ήθελες να το ψαχουλέψεις, έστω και για μια νύχτα. Απίστευτη εμπειρία. Να σου γεμίσει το κρεβάτι και να βουτήξεις μέσα στα ψαχνά του.

Χούφτωστο το αρχοντικό κορμί

Πάντως η Αμερικανίδα, στο βίντεο (από το XLGIRLS) που κάνει σόλο σεξ σου δείχνει πως θέλει να τη χουφτώνεις. Λατρεύει το σεξ. Γι’ αυτό, μόλις έγινε είκοσι χρονών, πριν από μια τετραετία, έγινε πορνοστάρ.
Αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό. Πως άλλωστε να μην αγαπηθεί, με αυτές τις μεγάλες βυζάρες, τις βαριές, που κρέμονται στον κόρφο της; Που μόλις βγουν έξω από το σουτιέν, φτάνουν μέχρι το στομάχι της. Που είναι φυσικές και καταλήγουν σε δυο μεγάλες ρώγες.
Πώς να μην αγαπηθεί με αυτόν τον μεγάλο κώλο; Τα καπούλια της είναι γεμάτα ζουμερή και μαλακή σάρκα. Είναι τόσο μπόλικη η σάρκα που έχουν μέσα τους, ώστε ο κώλος της έχει γίνει τετράγωνος.
Πώς να μην αγαπηθεί με αυτές τις μπουτάρες; Με αυτά τα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα τα πόδια; Την βαθιά τρυπούλα της. Εκεί, που σου ζητάει να της βάζεις συνέχεια χέρι και όχι μόνο.
Τι λες λοιπόν; Πόσοι έχουν την ευκαιρία να δουν στο κρεβάτι τους, τόση γυναικεία σάρκα; Μια γυναίκα με τόσο τροφαντές καμπύλες. Με το αφράτο το κορμί, το αρχοντικό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *