Πες κάτι βρόμικο στην Ashley Peaks.
Πες κάτι πρόστυχο και όρμα στις καμπύλες του (video)
26/11/2023
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη με τα μεγάλα στήθια.
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη γυμνή στο Playboy
29/11/2023
Πες κάτι βρόμικο στην Ashley Peaks.
Πες κάτι πρόστυχο και όρμα στις καμπύλες του (video)
26/11/2023
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη με τα μεγάλα στήθια.
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη γυμνή στο Playboy
29/11/2023

Η Roxane Mesquida γυμνή στη σειρά «Now Apocalypse» (video)

Η Roxane Mesquida γυμνή στο «Now Apocalypse».

Η Roxane Mesquida πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Starz το 2019, «Now Apocalypse».
Η ηθοποιός μας δείχνει τα στήθια της σε μια σκηνή που κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της. Υστερα από λίγο τη βλέπουμε πάλι γυμνή, να κάνει τρίο με τον παρτενέρ της και με μία άλλη γυναίκα, η οποία υποδύεται την escort.
Η Γαλλοαμερικανίδα γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σήμερα ζει μόνιμα στο Λος Αντζελες. Μένει στο παλιό σπίτι του Charlie Chaplin στο West Hollywood. Μπήκε από νωρίς στην 7η τέχνη, καθώς σε ηλικία 11 ετών έπαιξε στην ταινία «Marie from the Bay of Angels».
Είχε βγει βόλτα με τη μητέρα της, τις είδε στον δρόμο ο σκηνοθέτης της ταινίας, Manuel Pradal, ο οποίος της έκανε την πρόταση. Ετσι μετά λίγους μήνες, έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη.
Τρία χρόνια αργότερα ήταν η ώρα να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Την είδαν οι υπεύθυνοι του Elite Model Management και της έκαναν την πρόταση. Εχει δουλέψει με τους διασημότερους φωτογράφους, ενώ έχει ποζάρει για το εξώφυλλο του γαλλικού Playboy.

«Now Apocalypse»: Η σκηνή με το spanking

Στη σειρά εμφανίζεται και η Kelli Berglund, την οποία βλέπουμε με τα εσώρουχά της. Σε μια σκηνή, ο παρτενέρ της ανακαλύπτει τα sex toy της και της ζητάει να τον βάλει στα τέσσερα και να του δώσει ένα spanking.
Η Αμερικανίδα αρχίζει να τον χτυπάει δυνατά και να του φωνάζει. Η εμπειρία είναι τόσο δυνατή, που ο συμπρωταγωνιστής της ερεθίζεται και τελικά κάνουν σεξ. Χωρίς η Kelli να βγάλει τα εσώρουχα.
Η ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε και μένει στην Καλιφόρνια μαζί με τους γονείς της, είναι γνωστή κυρίως για τις εμφανίσεις της σε σειρές. Στον κινηματογράφο, έχει πάρει μέρος σε παραγωγές της Disney.
Οταν γυρίστηκε η σειρά, η Roxane ήταν 37 χρονών και η Kelli 22 χρονών. Δεν γυρίστηκε δεύτερος κύκλος της σειράς «Now Apocalypse».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *