Η Roxane Mesquida γυμνή στο «Now Apocalypse».
Η Roxane Mesquida γυμνή στη σειρά «Now Apocalypse» (video)
29/11/2023
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, λέει η JohannaJade.
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε αλλά να πηδηχτούμε» (video)
29/11/2023
Η Roxane Mesquida γυμνή στο «Now Apocalypse».
Η Roxane Mesquida γυμνή στη σειρά «Now Apocalypse» (video)
29/11/2023
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, λέει η JohannaJade.
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε αλλά να πηδηχτούμε» (video)
29/11/2023

Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη γυμνή στο Playboy

Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη με τα μεγάλα στήθια.

Ηταν τον Φεβρουάριο του 2010 όταν η παγωνιά έσπασε με τη γυμνή φωτογράφιση μιας επώνυμης Ελληνίδας. Ονειρο ήταν!
Πρόκειται για την Ευγενία Γκυζέλη, η οποία είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate, το 2009. Στα καλλιστεία αυτά, περιέργως δεν τα κατάφερε, παρά το υπέροχο κορμί της και το αισθησιακό πρόσωπό της.
Λίγο καιρό πριν, την είχαμε γνωρίσει στο τηλεπαιχνίδι του MEGA «Μια τρύπα στο νερό». Εκεί είχε τον ρόλο της ναυαγοσώστριας. Η Ευγενία έχει πάρει πτυχίο στη ναυαγοσωστική από ιδιωτική σχολή.
Η φωτογράφιση είχε τίτλο: «Δημόσιο χρέος, Ευγενία Γκυζέλη». Ο υπότιτλος ήταν: «Σας τη χρωστούσαμε, σας την αποδίδουμε, με γυμνή περαίωση και έκτακτη εισφορά»! Βλέπετε, ερχόταν η κρίση και η οικονομία ήταν στο φόρτε της.
Πόζαρε στο μπάνιο, στις σκάλες και στο σαλόνι. Ολόγυμνη, αλλά φρόντισε να καλύψει τον… θάμνο της με το χέρι της. Ως αξεσουάρ, είχε μαύρες μπότες που έφταναν πάνω από το γόνατο και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ονειρο ήταν τα μεγάλα στήθια της

Οι πόζες της ήταν απόλυτα αισθησιακές. Λάγνα τα αμυγδαλωτά της μάτια, σαρκώδη τα χείλια της, αλλά εκείνα που έκλεψαν την παράσταση ήταν τα εντυπωσιακά στήθια της. Στέκονταν στον κόρφο της μεγάλα και σφριγηλά, με πανέμορφες ρώγες.
Τα καπούλια της τα είδαμε, αλλά δεν τα ξεγύμνωσε. Φορούσε ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που λίγα άφηνε στη φαντασία. Δεν ήταν μεγάλος ο πισινός της, αλλά στρογγυλός και φαινόταν σφιχτός, γυμνασμένος.
Βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν στο όλο σετ τα μακριά, χυτά της πόδια. Που τα βλέπεις και γίνεσαι με τη μία ποδολάγνος! Την εποχή που κυκλοφόρησε το PLAYBOY, η Ευγενία ήταν είκοσι τεσσάρων χρονών.
Στο περιοδικό δήλωνε : «Εχω πάει σπίτι του μόνο με τα εσώρουχά μου και ένα δερμάτινο και τον τρέλανα». Ακόμα πως: «Στο σεξ μου αρέσει να του μιλάω πρόστυχα». Σε άλλη συνέντευξή της σε περιοδικό είχε αποκαλύψει ότι στο κρεβάτι δεν έχει ταμπού.
Ετσι, ολόγυμνη θα τη θυμόμαστε την Ελληνίδα κουκλάρα και θα σκεφτόμαστε: Ονειρο ήταν.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *