Βάνα Μπάρμπα: Γυμνή στο Playboy το 1989.
Βάνα Μπάρμπα: Γυμνή στο Playboy τον Δεκέμβριο του 1989
26/09/2023
Κοντά στο ηφαίστειο, το κορμί της SinthiaJones.
Κοντά στο ηφαίστειο θηλυκό σε κατακαίει η λάβα του (video)
27/09/2023
Βάνα Μπάρμπα: Γυμνή στο Playboy το 1989.
Βάνα Μπάρμπα: Γυμνή στο Playboy τον Δεκέμβριο του 1989
26/09/2023
Κοντά στο ηφαίστειο, το κορμί της SinthiaJones.
Κοντά στο ηφαίστειο θηλυκό σε κατακαίει η λάβα του (video)
27/09/2023

Ταξίδι στα αστέρια με δυο θεϊκά στήθια

Ταξίδι στα αστέρια με τη Sidney Van Til.

Πως το λέει το τραγουδάκι; Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου. Και βλέποντας το θηλυκό φαντάζεσαι ένα ταξίδι στα αστέρια.
Ποια αστέρια; Στον έβδομο ουρανό θα φτάσεις, αν έχεις ένα τέτοιο κορμί δίπλα σου. Καθόσον η γυναίκα έχει ένα μεγάλο προσόν. Δυο στήθια θεϊκά που σε μαγεύουν, σε κάνουν να σέρνεσαι στα πατώματα.
Είμαστε που είμαστε κολλημένοι με τα στήθια. Αν τύχει και βρεθούμε απέναντι σε δυο στήθια μαγικά, Τότε, πάει, το χάνουμε το μυαλό. Αποχαύνωση, το στόμα ανοιχτό και η γλώσσα να κρέμεται σαν γραβάτα.
Μα κοιτάξτε το, το θηλυκό. Που αν και είναι μοντέλο, όχι δεν θα κάνουμε στην άκρη για κανέναν μοντελοπνίχτη. Αυτό το κορμί είναι για να σφαζόμαστε στην ποδιά του, ποιος θα προλάβει να το ρίξει.
Το λιγουρευόμαστε, το λιμπιζόμαστε όλοι. Δεν είναι μόνο το αγγελικό του πρόσωπο. Δεν είναι μόνο τα καταπράσινα μάτια του. Δεν είναι μόνο το αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο βλέμμα του.

Ταξίδι στα αστέρια με τα εντυπωσιακά στήθια

Κυρίως είναι αυτά τα εντυπωσιακά στήθια του. Μεγάλα, σφριγηλά, στητά, στρογγυλά, μαλακά, ζουμερά στήθια, που σε τρελαίνουν, σε μαγεύουν, τα θες απελπισμένα. Τι όμορφα στήθια έχει η Sydney Van Til!
Σε γεμίζουν φαντασιώσεις, ονειρώξεις, σε κάνουν να… εκραγείς πάνω σου. Και βέβαια, δεν μπορείς να μην λατρέψεις αυτές τις ρώγες, που συμπληρώνουν όλο το πακέτο στον κόρφο της. Τυχερός ο φωτογράφος που τα απαθανάτισε.
Εδώ, δεν μας δείχνει τίποτε άλλο από το γυμνό κορμί της, ούτε τον πισινό της, ούτε τον… θάμνο της. Παρά μόνο τις χυτές ποδάρες της και τα γεμάτα «καυτή» σάρκα μπούτια της. Ονειρο είναι η γυναίκα.
Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι’ αυτήν. Ούτε αν έχει κάνει άλλες γυμνές φωτογραφίσεις. Γνωρίζουμε ότι είναι Αμερικανίδα και πως έχει ολλανδικές ρίζες. Μάλλον από τον πατέρα της.
Επίσης γνωρίζουμε ότι στο προφίλ της στο Instagram έχει 55.00 ακόλουθους, που μου φαίνονται λίγοι για τέτοιο κορμί. Καθόσον πιστεύω, πως πολλοί περισσότεροι θα ήθελαν να κάνουν μαζί της, ένα ταξίδι στα αστέρια.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *