Πως να μην σε ξετρελάνει η Elsie Hewitt;
Πώς να μην λιγουρευτείς τα μεγάλα στήθια του;
26/09/2023
Ταξίδι στα αστέρια με τη Sidney Van Til.
Ταξίδι στα αστέρια με δυο θεϊκά στήθια
27/09/2023
Πως να μην σε ξετρελάνει η Elsie Hewitt;
Πώς να μην λιγουρευτείς τα μεγάλα στήθια του;
26/09/2023
Ταξίδι στα αστέρια με τη Sidney Van Til.
Ταξίδι στα αστέρια με δυο θεϊκά στήθια
27/09/2023

Βάνα Μπάρμπα: Γυμνή στο Playboy τον Δεκέμβριο του 1989

Βάνα Μπάρμπα: Γυμνή στο Playboy το 1989.

Εχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη συμμετοχή της σε σειρές, βιντεοταινίες και κινηματογράφο. Ο λόγος για τη Βάνα Μπάρμπα.
Αλλά ποιος είναι ο λόγος που τη θυμηθήκαμε σήμερα; Απλώς. Επειδή μπροστά από τα μάτια μας θα περάσουν όλες οι Ελληνίδες που έχουν εμφανιστεί γυμνές. Είτε στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο, είτε σε έντυπα.
Και η Βάνα τολμούσε να δείξει γυμνό το θεϊκό κορμί της. Και στον κινηματογράφο και σε αντρικά περιοδικά. Οπως σε αυτή τη φωτογράφιση που βλέπουμε σήμερα και η οποία έγινε πριν από 34 ολόκληρα χρόνια.
Η φωτογράφιση έγινε για την ελληνική έκδοση του Playboy. Το περιοδικό παρουσίασε την Ελληνίδα θεά στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του, τον Δεκέμβριο του 1989 και έγινε πανικός στο αναγνωστικό κοινό.
Η φωτογράφιση δεν έγινε σε κάποιο ελληνικό νησί. Αλλά σε μια συστάδα νησιών στον Ατλαντικό ωκεανό, την πορτογαλική Μαδέρα. Σε μια παραλία, το περιοδικό απαθανάτισε το γυμνό κορμί.

Βάνα Μπάρμπα: Το κορμί με τις καμπύλες

Ακομπλεξάριστη η Βάνα έβγαλε φόρα παρτίδα, γυμνές, τις εντυπωσιακές καμπύλες της. Αν και στο εξώφυλλο του περιοδικού εικονίζεται φορώντας σουτιέν, οι φωτογραφίες στις μέσα σελίδες είναι εξόχως αποκαλυπτικές.
Τη βλέπουμε πιτσιλισμένη με τις λάσπες από την παραλία, να μας δείχνει τα εντυπωσιακά και μεγάλα, στρογγυλά στήθια της. Και τα σαρκώδη χείλια της, με το λάγνο, το αισθησιακό βλέμμα της.
Βλέπουμε το γυμνό κορμί της, μέσα από ένα fishnet που φοράει. Και διακρίνουμε τον φουντωτό, κατάμαυρο… θάμνο της. Σπάνια εκείνη την εποχή μια ηθοποιός έδειχνε το συγκεκριμένο απόκρυφο.
Τη βλέπουμε σε διάφορες πόζες, γεμάτες σεξουαλικότητα, στις οποίες αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες του κορμιού της. Σε μία δε από αυτές, βλέπουμε τον πανέμορφο πισινό της. Τα εντυπωσιακά καπούλια της.
Η Βάνα, τότε, ήταν 26 χρονών και ήταν αρκετά γνωστή αφού μέχρι το ’89 είχε πρωταγωνιστήσει σε διάφορες βιντεοταινίες. Ενώ το 1984 είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς στα καλλιστεία, ενώ την ίδια χρονιά είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό Μις Κόσμος.
Κυρίες και κύριοι απολαύστε γυμνή τη Βάνα Μπάρμπα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *