YourYam: «Με σένα πλάι μου μπορώ να τους πάρω όλους».
«Με σένα πλάι μου μπορώ να γίνω γαμάτη ανακουφίστρια» (video)
12/01/2024
Lucy Alexandra: Ποια θυσία θα έκανες για τις βυζάρες της;
Ποια θυσία θα έκανες για να χουφτώσεις το ζουμερό; (video)
13/01/2024
YourYam: «Με σένα πλάι μου μπορώ να τους πάρω όλους».
«Με σένα πλάι μου μπορώ να γίνω γαμάτη ανακουφίστρια» (video)
12/01/2024
Lucy Alexandra: Ποια θυσία θα έκανες για τις βυζάρες της;
Ποια θυσία θα έκανες για να χουφτώσεις το ζουμερό; (video)
13/01/2024

Σου λέει «yes man» ότι και αν της ζητήσεις να κάνει (video)

FibiJames: Ενα ξαναμμένο σου λέει «yes man».

Τι ψάχνεις να βρεις; Το μυστικό είναι να σου κάτσει ένα θηλυκό, που να ανοίγει το στοματάκι του και να σου λέει: yes man.
Ακριβώς αυτό να σου λέει. Να είναι έτοιμο να ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία σου. Να σου λέει «μάλιστα κύριε» που τραγούδαγε ο Ζαμπέτας. Να σου λέει «ναι αντρούτσο μου» που έλεγε και η Ελένη Προκοπίου.
Αλλά μην με ρωτήσεις που θα το ‘βρεις το θηλυκό. Εδώ το έχεις στο πιάτο. Είναι μια φλογερή 23χρονη ρωσιδούλα, η οποία ψάχνει τον άντρα τον σωστό, για να του παραδοθεί στις ορέξεις του. Είναι η FibiJames (θα τη βρεις ΕΔΩ).
Ομως, για να λέει το «ναι σε όλα», θέτει ορισμένες προϋποθέσεις. Θα πρέπει να της φέρεσαι ως ιππότης. Να της μιλάς όμορφα και τρυφερά. Να της προσφέρεις λουλούδια και να της κάνεις δωράκια. Οχι ακριβά, αλλά συμβολικά.
Μόνον τότε θα ακούς από το στοματάκι της το «ναι». Σε όλα. Γιατί, όπως λέει η ίδια, έχει κρυφές χάρες. Από τη μια στιγμή στην άλλη, μεταμορφώνεται σε ένα kinky θηλυκό, που ξαπλώνει ολόγυμνο στο κρεβάτι, για να αρχίσει το πατιρντί.

Ενα ξαναμμένο σου λέει «yes man»

Οπως λέει το webcam girl, μπορεί ακόμη να νιώθει παιδί και να τρελαίνεται να διαβάζει μίκυ μάους, όμως τον περισσότερο καιρό θέλει να τον περνάει στο κρεβάτι. Με παρέα είτε κάποιο αρσενικό, είτε τα sex toy του.
Διότι αυτό απολαμβάνει περισσότερο από όλα. Τους καλούς και έντονους οργασμούς. Θέλει χάδια πολλά στα μαλακά, μυτερά στήθια του, στα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια και στην κλειτορίδα του. Σου δείχνει πως κάνοντας σόλο σεξ.
Επίσης απολαμβάνει το να μαθαίνει καινούργια πράγματα στο σεξ. Γι’ αυτό σε καλεί στο δωμάτιό του, για να του δείξεις πράγματα που δεν του περνάνε από το μυαλό. Υπόσχεται δε, πως είναι πρόθυμο να δοκιμάσει τα πάντα.
Λοιπόν, πάρε ένα τριαντάφυλλο, ένα λούτρινο αρκουδάκι, μπες στο δωμάτιό του και ζήτα του ότι θες. Θα το ακούσεις να σου λέει, «yes man».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *