Νέα μέτρα: Οταν με βλέπεις γυμνή θα παίζεις τάκα – τάκα (video)
02/06/2022
Ταξίδι στα κρυφά μονοπάτια της ηδονής με τα στήθια του (video)
04/06/2022
Νέα μέτρα: Οταν με βλέπεις γυμνή θα παίζεις τάκα – τάκα (video)
02/06/2022
Ταξίδι στα κρυφά μονοπάτια της ηδονής με τα στήθια του (video)
04/06/2022

Πως να μην λαχταρήσεις τη γυμνή Κυπριωτοπούλα! (video)

Δεν είμαι απλώς όμορφη. Εχω τις καμπύλες μου, είμαι πνευματώδης και έχω μια χρυσή καρδιά», λέει το θηλυκό. Πως να μην το λαχταρήσεις;
Είναι πατριωτάκι. Μπορεί να έχει γεννηθεί στην Αγγλία, όπου ζει και εργάζεται, αλλά στις φλέβες της ρέει αίμα ελληνικό. Οι ρίζες του είναι από την Κύπρο, το νησί από το οποίο κατάγεται η μαμά της.
Η Lycia Sharyl ξεκίνησε την καριέρα της από την Page-3. Δεν φανταζόταν πως μπορούσε να γίνει μοντέλο, λόγω του ύψους της (1.57). Είχε και ένα κόμπλεξ, καθώς όλοι κάρφωναν το βλέμμα τους στον κόρφο της. Αισθανόταν άσχημα.
Αυτό ακριβώς πρόσεξε ένας ατζέντης. Τα μεγάλα, φουσκωτά βυζιά της, που κρέμονται στον θώρακά της. Την έπεισε, λοιπόν, να φωτογραφηθεί στην εφημερίδα (Sun) γυμνόστηθη. Αυτό ήταν. Εγινε χαμός!
Τα αρσενικά τρελάθηκαν με τις βυζάρες της. Και όχι μόνο. Επαιρνε μηνύματα από άντρες κάθε ηλικίας, που εκθείαζαν τις ρώγες της. Της έγραφαν πως είναι μεγάλες, στρογγυλές και οι ωραιότερες που έχουν δει.

Πώς να αντισταθείς στα χουφτώματά του

Μετά, την ανακάλυψαν τα αντρικά sites. Της πρότεινα να κάνει ολόγυμνες φωτογραφίσεις και βίντεο. Πείστηκε και έτσι η globoσφαιρα είδε ολόκληρο το κορμί της. Το καμπυλωτό. Με τα ζουμερά χουφτώματά του.
Τον ολοστρόγγυλο πισινό του, τον ξυρισμένο… θάμνο του. Αλλά και τις μπουτάρες της, που είναι γεμάτες μαλακή σάρκα. Εμφανιζόταν μόνο γυμνή και δεν έκανε αισθησιακές σκηνές, ούτε σόλο σεξ.
Κάποια περιστατικά που της έτυχαν, όμως, την έκαναν να το σκεφτεί καλύτερα. Καθόσον σε μια φωτογράφιση, ο φωτογράφος γδύθηκε και της ζήτησε να το κάνουν. Οπως, βρέθηκαν και άλλοι φωτογράφοι, που της ζήτησαν να τους κάνει διάφορα με τα βυζιά της.
«Δεν είμαι escort, ούτε πορνοστάρ. Ηταν αντιεπαγγελματικό αυτό που μου έκαναν. Είμαι μοντέλο και όταν είμαι γυμνή μπροστά στην κάμερα, εργάζομαι. Αυτοί οι ανώμαλοι πήγαν να το εκμεταλλευτούν», λέει η 25χρονη.
Ετσι, αποσύρθηκε, έφτιαξε το δικό της site (Lyciasharyl.com) και πλέον μπορεί να κάνει τα γυμνά της με ασφάλεια. Πώς να αντισταθείς και να μην μπαίνεις στο site της, για να λιγώνεσαι με τα πιασίματά της…

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *