Το μπαλκόνι με θέα της Stefania Beatty.
Μπαλκόνι με θέα δυο θεϊκά στήθια (video)
17/08/2023
Διακοπές στη Σαχάρα με μια γυμνή Sahara
Διακοπές στη Σαχάρα, με την «καυτή» Sahara
18/08/2023
Το μπαλκόνι με θέα της Stefania Beatty.
Μπαλκόνι με θέα δυο θεϊκά στήθια (video)
17/08/2023
Διακοπές στη Σαχάρα με μια γυμνή Sahara
Διακοπές στη Σαχάρα, με την «καυτή» Sahara
18/08/2023

«Πάρε κόσμε γυμνές τις βυζάρες μου»

Πάρε κόσμε γυμνά τα βυζιά της Demi Rose.

Ε! Που θα πήγαινε… Θα έμπαινε στον πειρασμό να μας τα δείξει όλα. Μιλάμε για τη Demi Rose Mawby, η οποία μας λέει, «Πάρε κόσμε»!
Και τι θα πάρουμε εμείς, ο κόσμος; Τι άλλο; Να χαλβαδιάσουμε τις βυζάρες της. Τόσα χρόνια μας έδειχνε τη σάρκα τους, αλλά εντελώς topless δεν μας τα έδειχνε ποτέ. Και τώρα στα 28 της, μας δείχνει τις ρώγες της.
Δεν ποζάρει για κάποιο διαφημιστικό εταιρείας, ούτε για κάποιον καλλιτέχνη φωτογράφο. Φωτογραφίζεται για πάρτη της, ώστε να ανεβάσει τις φωτό και τα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Onlyfans.
Διαρρέει τέσσερις με πέντε φωτογραφίες στα διάφορα sites, όπως είναι και το bodies.gr, ώστε να τσιμπήσουν κάποιοι, να δώσουν τα ευρούλια τους και να δουν όλο το σετ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τσιμπάνε.
Μέχρι τώρα, γυμνό, μας έδειχνε μόνο τον κώλος της. Μεγάλος, με ολοστρόγγυλα καπούλια, γεμάτα «καυτή» σάρκα. Τώρα, πλέον, φωτογραφίσαμε στη μνήμη της και τα ολοστρόγγυλα, μεγάλα βυζιά της με τις ρώγες της.

«Πάρε κόσμε τα πάντα όλα»

Τι ανέβασε λοιπόν; Φωτογραφίες στις οποίες χύνει επάνω της ένα κουτάκι μπύρα. Και καθώς το μπλουζάκι είναι διάφανο, φαίνονται οι βυζάρες της και οι σκούρες μεγάλες ρώγες της. Εχει και άλλα, όμως, η Αγγλίδα.
Ενα σετ στο σαλόνι του σπιτιού της, όπου ποζάρει με διάφανο σουτιέν, για να δούμε πάλι τις ρώγες της, που τόσο είχαμε λαχταρήσει. Και φοράει ένα στρινγκ, που μπαίνει βαθιά μέσα στα καπούλια της.
Ακόμα ένα σετ σε μπαλκόνι κάποιου ξενοδοχείου, με αραχνοΰφαντο μπλουζάκι. Και μια κυλότα, τόσο σφιχτή, για να πάρουμε γεύση από το camel toy της. Ακόμα ένα σετ με διάφανο κορμάκι, στον καναπέ του ξενοδοχείου.
Στο τελευταίο σετ, η Αγγλίδα ξέφυγε. Σχεδόν γυμνή, μπουκώνει στο στόμα της μια μπανάνα και την «αγκαλιάζει» με τις κατακόκκινες χειλάρες της. Και ξαπλώνει στο κρεβάτι για να δούμε τα καπούλια της, έχοντας πάντα τη μπανάνα στο στόμα.
Τι άλλο περιμένουμε; Πολύ βυζί ακόμα. Και κάποια στιγμή να τη δούμε να μας πει, «Πάρε κόσμε και τον ξυρισμένο μου… θάμνο».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *