Μετά τη φωτιά έρχεται η... πλημμύρα για τη Vika P.
Μετά τη φωτιά στο κορμί έρχεται η… πλημμύρα (video)
27/09/2023
Το ξέμπαρκο η Celeste Rasmussenn χαϊδεύεται.
Το ξέμπαρκο χαϊδεύει το κορμί του με τη μαργαρίτα (video)
29/09/2023
Μετά τη φωτιά έρχεται η... πλημμύρα για τη Vika P.
Μετά τη φωτιά στο κορμί έρχεται η… πλημμύρα (video)
27/09/2023
Το ξέμπαρκο η Celeste Rasmussenn χαϊδεύεται.
Το ξέμπαρκο χαϊδεύει το κορμί του με τη μαργαρίτα (video)
29/09/2023

Ο χορός της ζωής μου είναι ο χορός των βυζιών (video)

Ο χορός της ζωής μου, είναι ο χορός των βυζιών.

Πιο τσάμικο, πιο ζεϊμπέκικο, πιο απτάλικο, πιο τσιφτετέλι. Ωραίοι χοροί για το μεράκλωμα. Ομως, άλλος είναι ο χορός της ζωής μου.
Και θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου. Διότι ο ωραιότερος χορός είναι ο χορός των βυζιών. Να βλέπεις ολόγυμνες βυζάρες να κουνιούνται πάνω – κάτω, πέρα – δώθε. Να τρέμουν και τραντάζεται όλος ο κόρφος. Απίστευτος χορός.
Και ποιες μας προσφέρουν αυτόν τον χορό. Μα τα θηλυκά του ίντερνετ. Με Titty Drops. Και σήμερα θα καρφωθούμε στην οθόνη και θα χορτάσουμε τις βυζάρες που ξεγυμνώνονται και κουνιούνται, ζουλιούνται, φιλιούνται για πάρτη μας.
Δώδεκα θηλυκά έχουμε που πετάνε μπλούζες και σουτιέν και κάνουν άλλα κόλπα με τα ολόγυμνα βυζιά τους. Μας κάνουν να θέλουμε να μπούμε μέσα στην οθόνη και να αρχίσουμε τα χουφτώματα. Να γίνει ο κακός χαμός.
Στο πρώτο βίντεο έχουμε μάλλον μια νοσοκόμα, που σηκώνει τη μπλούζα και χουφτώνει τα βυζιά της. Στο επόμενο βλέπουμε το θηλυκό να λαδώνει τις βυζάρες του. Μας δείχνει και τον… θάμνο του, τον ξυρισμένο.

Ο χορός της ζωής μου με τσίμπημα στις ρώγες

Μετά έχουμε δυο τρελές βυζάρες. Το θηλυκό τους βάζει λοσιόν και τις κουνάει πάνω – κάτω, πέρα – δώθε. Στο τέταρτο βίντεο έχουμε το kinky το θηλυκό. Ορθιες βυζάρες με φουσκωμένες και πεταχτές ρώγες.
Στο επόμενο βλέπουμε άλλο θηλυκό με μεγάλα βυζιά. Τα μαλάζει και με τα δάχτυλά του τσιμπάει τις ρώγες του. Και μετά βλέπουμε άλλο θηλυκό, που πετάει τις βυζάρες του έξω και τσιμπάει τις μεγάλες, φουσκωμένες ρώγες του.
Στο έβδομο βίντεο βλέπουμε ένα λυγερόκορμο θηλυκό να βγάζει το μπλουζάκι και με τα στήθια έξω να χορεύει στο σαλόνι. Στο επόμενο έχουμε δυο ωραία βυζιά, γεμάτα μαλακή σάρκα, να ζουλιούνται και να χαϊδεύονται.
Μετά βλέπουμε το μελαχρινό να σηκώνει την κόκκινη μπλούζα του και να μας δείχνει τα ευμεγέθη στήθια του. Και τι ακολουθεί; Το ξανθό. Πω, πω, πω… Τι ζούληγμα, τι χούφτωμα κάνει στα βυζιά του!
Στο δέκατο βίντεο βλέπουμε δυο τεράστια βυζιά να μπαίνουν μέσα στη μούρη μας. Τέλος δυο ωραία βυζιά και το θηλυκό βάζει λοσιόν στις ρώγες του και σκληραίνουν. Πώς να μην είναι, λοιπόν, ο χορός των βυζιών, ο χορός της ζωής μου;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *