Κοντά στο ηφαίστειο, το κορμί της SinthiaJones.
Κοντά στο ηφαίστειο θηλυκό σε κατακαίει η λάβα του (video)
27/09/2023
Ο χορός της ζωής μου, είναι ο χορός των βυζιών.
Ο χορός της ζωής μου είναι ο χορός των βυζιών (video)
29/09/2023
Κοντά στο ηφαίστειο, το κορμί της SinthiaJones.
Κοντά στο ηφαίστειο θηλυκό σε κατακαίει η λάβα του (video)
27/09/2023
Ο χορός της ζωής μου, είναι ο χορός των βυζιών.
Ο χορός της ζωής μου είναι ο χορός των βυζιών (video)
29/09/2023

Μετά τη φωτιά στο κορμί έρχεται η… πλημμύρα (video)

Μετά τη φωτιά έρχεται η... πλημμύρα για τη Vika P.

Την ώρα της πυρκαγιάς, τσουρουφλάει ο τόπος. Για να τα λέμε με το όνομά τους, το κορμί. Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται μετά τη φωτιά.
Ανάλογα με το αν θα πετύχει. Ποιο; Μα το σεξ ή το σόλο σεξ. Που αν πετύχει, τότε ακολουθεί η… πλημμύρα. Πλημμύρα από ευχάριστα συναισθήματα. Πλημμύρα από σωματικά υγρά, που μουσκεύουν τα σεντόνια.
Να! Αυτό εδώ το θηλυκό, αφού άναψε καλά – καλά, πήρε το sex toy του και ανακουφίστηκε πλημμυρίζοντας. Καθώς το σόλο σεξ πέτυχε. Και πέτυχε χαϊδεύοντας το κορμί του με το πινέλο με το οποίο μακιγιάρεται (στο video από το FEMJOY).
Τώρα βλέπεις τι σου κάνει η φύση και οι Μοίρες και ο πλάστης, άμα έχουν κέφια; Δεν τσιγκουνεύονται σε τίποτα και πλάθουν ένα θηλυκό, ψηλό, όμορφο του θανατά και με αψεγάδιαστο κορμί.
Ψηλό θηλυκό, ξανθό, με ματάρες, με μακριά, χυτά πόδια, λάγνο, παθιάρικο βλέμμα και με «καυτό» στόμα. Το βλέπεις και νιώθεις να ξυπνάει ο ταύρος μέσα σου, σαν να βλέπει το κόκκινο πανί.

Μετά τη φωτιά σβήνει με τον οργασμό

Είναι η Vika P (ή αλλιώς Aislin). Γεννήθηκε κάποια Δευτέρα, πριν από 27 χρόνια, έναν παγωμένο Νοέμβρη, στην Ουκρανία. Μέσα στο Κίεβο. Μόλις έκλεισε τα 18, μπήκε κατ’ ευθείαν στη βιομηχανία ενηλίκων και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Είναι το χόμπι της το σεξ και το έκανε επάγγελμα. Δηλώνει πως, «Είμαι bisexual και τρελαίνομαι να το κάνω με όμορφους άντρες και γυναίκες. Αλλωστε δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο στον κόσμο από τους δυνατούς οργασμούς». Αδικο έχει;
Εχει μεγάλα, λαχταριστά βυζιά, τα οποία είναι απολύτως φυσικά. Εχει το χάρισμα. Αλλά και το υπόλοιπο κορμί είναι το κάτι άλλο. Τα καπούλια της σφιχτά, σχηματίζουν έναν στρογγυλό κώλο.
Μακριές ποδάρες και ανάμεσά τους δυο όμορφα χείλια που ανοίγουν σαν καρδούλα. Και όταν ανοίξουν αποκαλύπτεται μια κατακόκκινη τρυπούλα, που βγάζει ατμούς από τη μεγάλη κάψα.
Κυρίως κάνει σόλο σκηνές και λεσβιακές. Σε όλη της την πορεία τη διακρίνει το πάθος και σχεδόν πάντα πλημμυρίζει μετά τη φωτιά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *