Η MilaMay θέλει να γίνετε μια γλυκιά συμμορία.
«Ελα να γίνουμε με τη φίλη μου μια γλυκιά συμμορία» (video)
10/10/2023
Gigi Hadid: Μίλησε για τη Λωρίδα της Γάζας.
Gigi Hadid: Πήρε θέση για Παλαιστίνιους και Εβραίους
11/10/2023
Η MilaMay θέλει να γίνετε μια γλυκιά συμμορία.
«Ελα να γίνουμε με τη φίλη μου μια γλυκιά συμμορία» (video)
10/10/2023
Gigi Hadid: Μίλησε για τη Λωρίδα της Γάζας.
Gigi Hadid: Πήρε θέση για Παλαιστίνιους και Εβραίους
11/10/2023

Μια ωραία πεταλούδα ανάμεσα σε δυο ανοιχτά πόδια (video)

Μια ωραία πεταλούδα έχει ανάμεσα στα πόδια η Krystal Webb.

Εκεί θέλεις να μπεις, να βρεις το απάγκιο σου, να κάνεις το δικό σου ταξίδι στα Κήθυρα. Να βρεις την ευτυχία μέσα σε Μια ωραία πεταλούδα.
Εκεί θέλουμε να μπούμε. Εκεί από όπου βγήκαμε και αντικρίσαμε το πρώτο φως. Και μεγαλώσαμε. Και ζούμε λύπες και χαρές. Και καταλάβαμε ότι τη χαρά της ζωής τη βρίσκεις μόνο εκεί. Μέσα σε μια… πεταλουδίτσα.
Η προέλευση του κόσμου. Αυτόν τον τίτλο έδωσε ο Γκουστάβ Κουρμπέ στον πίνακα που ζωγράφισε το 1866. Και τι απεικόνιζε; Τα γεννητικά όργανα της Τζοάνα Χίφερμαν. Η οποία ήταν ερωμένη ενός φίλου του ζωγράφου.
Μελαχρινή ήταν η Τζοάνα. Οπως μελαχρινή είναι και η Krystal Webb, η οποία μας δείχνει τη δική της… προέλευση του κόσμου. Και μας δείχνει πόσες χαρές, πόση ευχαρίστηση μπορεί να μας δώσει η… πεταλουδίτσα της.
Γεννήθηκε πριν από 38 Μάηδες στην Αγγλία. Σήμερα είναι ένα φλογερό milfέιγ. Στα μικράτα της ήταν πολύ ντροπαλή. Επρεπε να φτάσει στα 25 της για να αποφασίσει να δείξει την κορμάρα της ολόγυμνη.

Μια ωραία πεταλούδα και σιλικονάτα βυζιά

Τι φοβόταν, όμως, η γυναικάρα; Δεν της άρεσε το στήθος της. Είχε πρόβλημα, καθώς θεωρούσε ότι τα βυζιά της ήταν μικρά. Τα φούσκωσε, λοιπόν, με σιλικόνη, γέμισε αυτοπεποίθηση και πέταξε έξω.
Λαχταριστά βυζιά, στρογγυλά και στητά. Παίζει πολύ μαζί τους και με τις ρώγες της όταν κάνει σόλο σεξ. Τη βλέπεις (εδώ από τα στούντιο DDF Busty) και σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι. Τόσο «καυτή» είναι.
Αυτό, όμως, που την κάνει υπέροχη, είναι εκείνο που έχει, εκεί που καίγεται πολύ. Η ροζ τρυπούλα και τα δυο μακριά, λεπτά χείλη, που αποκαλύπτονται όταν ξαπλώνει ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια της.
Με πόση δύναμη χαϊδεύει την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά της! Και πόσο γρήγορα δουλεύει το χέρι της. Μα μόνο έτσι μπορεί να φτάσει σε οργασμό. Και να γεμίζει το δωμάτιο με αισθησιακά βογγητά.
Εκεί θες, λοιπόν, να μπεις. Μέσα στον Παράδεισό της. Και ποιος είναι αυτός; Μια ωραία πεταλούδα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *